Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Matto Pierre Cardin Versailles 200 x 290 cm

(0)
Lisätiedot:
Pituus: 290 cm
Leveys: 200 cm
Materiaali: Akryyli, Viskoosi
Tuotekoodi: 8230672
77400
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  2500 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

3. toukokuuta

000

Postin noutopiste

7. toukokuuta

1199

Kotiinkuljetus

7. toukokuuta

1649

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Matto Pierre Cardin Versailles 200 x 290 cm

Matto tuo kotiin tyyliä ja viihtyisyyttä. Kuin kodin sielu - useimmiten keskeisellä, näkyvimmällä paikalla, jossa vietetään eniten aikaa. Se ei ole vain tavallinen kodin esine, vaan elementti, joka täydentää koko sisustussuunnittelua ja nousee usein sen pääosaan.

  • Sopii koteihin, joissa on lattialämmitys.
  • Kuidun korkeus: 7 mm
  • Kokonaispaino: 2650 g/m2
  • Materiaali: 60 % viskoosia, 40 % akryyliä
  • Valmistettu Turkissa

* Tuotteen todellinen väri voi poiketa kuvassa olevasta riippuen näyttösi laadusta (kuvan renderöinti), värimäärityksistä sekä tuotteen valmistuserästä.

Pierre Cardin

Pierre Cardinin muotitalo perustettiin 1950-luvulla. Muotitalon perusti ranskalainen suunnittelija Pierre Cardin, joka tunnetaan naisten vaatteiden suunnittelijana ja joka on ikuisesti muuttanut myös miesten huippumuotia ja käsitystä siitä. Pierre Cardinin miesten vaatteita, erityisesti paitoja ja housuja, rakastavat nykyään monet miehet ympäri maailmaa, koska ne sopivat yhtä hyvin sekä liiketapaamiseen että vapaa-aikaan.
Pierre Cardin on maailman ensimmäinen suunnittelija, joka on saavuttanut maailmanlaajuisen tunnustuksen ja perustanut myymälöitä kaikille mantereille. Pierre Cardin -brändin vaatteet ja asusteet ovat tunnistettavissa mielenkiintoisten geometristen muotojen ja innovatiivisten materiaalien käytöstä. Yrityksen laajentuminen mahdollisti kaikkien Pierre Cardinin vaatteiden saamisen kaikkien saataville erittäin edullisin hinnoin. Brändi valmistaa myös erilaisia naisten ja miesten asusteita, alusvaatteita ja sisustustuotteita.

 

Matto Pierre Cardin Versailles 200 x 290 cm Pierre Cardin

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Viskoosin historia juontaa juurensa vuoteen 1924, ja se tunnettiin alun perin keinosilkkinä. Nimi "viskoosi" tulee kuidun valmistustavasta - viskoosi on yleinen termi selluloosasta valmistetulle regeneroidulle kuidulle. Viskoosia ei valmisteta luonnon muiden luonnonmateriaalien tapaan (kuten puuvilla, villa tai silkki), mutta se ei ole myöskään synteettistä kuitua kuten nailonia tai polyesteriä, vaan jotakin siitä väliltä. Kemiallisesti viskoosi muistuttaa puuvillaa, ja on erilaisia ​​ominaisuuksia riippuen kulloisestakin valmistustavasta. Viskoosilla on monia hyödyllisiä ominaisuuksia: se on monipuolinen, sopii hyvin yhdistettäväksi muiden materiaalikuitujen kanssa, se on hengittävä ja silti tiivis, säilyttää hyvin värinsä, on kevyt mutta vahva ja kestävä. Lisäksi viskoosi on pehmeä, mukava ja suhteellisesti edullinen, ja muihin materiaaleihin verrattuna helppo puhdistaa. Ominaisuuksiensa vuoksi viskoosia arvostetaan ja sitä käsitellään monin tavoin. Monipuolista viskoosia käytetään useilla teollisuudenaloilla, muoti- ja lääketieteellisistä tuotteista kodin arjen yksityiskohtiin kuten mattoihin.
Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Matto Pierre Cardin Versailles 200 x 290 cm

Tuotekoodi: 8230672
Kategoria: Isot matot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 2 x 0,25 x 0,25 m, 15,7 kg
Tyyppi: Modernit matot
Näytä: Pierre Cardin, modernit matot
Tuotemerkki: Pierre Cardin
Väri: Hopea
Mallisto: Pierre Cardin
Alkuperämaa: Turkki
Myyjä: Hobbyhall.fi
Pituus: 290 cm
Leveys: 200 cm
Materiaali: Akryyli, Viskoosi
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Pierre Cardin tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Matto Pierre Cardin Versailles 200 x 290 cm
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu