Qubo™ Dragon Olive INTENSO FIT

Tuotekoodi: 3480932
Väri:
Tyyppi:
Materiaali:
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 105
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Qubo™ Dragon Olive INTENSO FIT

Erityisesti suunniteltu lasten malli, joka soveltuu alle 7-vuotiaille lapsille. Pehmeä ja vihreä lohikäärme luo erityisen mukavuuden videopelien pelaamisessa, katsomassa esityksiä tai vain kirjan lukemista. Tämä malli mahdollistaa sisällä olevien pellettien sopeutumisen täysin kehon muotoon ja asentoon. Voit luoda minkä tahansa aiheuttaa ja nauttia ajastasi mukavasti ja turvallisesti.; Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, täynnä erittäin kestäviä ja tiheän polystyreenihelmiä. Valmistettu Latviassa.
FIT on tavallinen BeanBag-versio. Valitse aika-testattu arvo. Verhoilu sijoitetaan suoraan pussituoliin, jotta varmistetaan täydellinen istuvuus vartaloosi. Tarvittaessa lisäämällä ulompi kerros, voit muuttaa pussituolin kannen väriä ja materiaalia.
INTENSO on viihtyisä ja pehmeä kangas

Qubo - he huomioivat kaiken! Tätä merkkiä edustava yritys perustettiin Latviassa yli kymmenen vuotta sitten. Itämeren alueella ovat Qubo-säkkituolit todella suosittuja ja tunnettuja erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan. Tuotteiden muotoilu on monipuolinen ja soveltuu erilaisiin sisustuksiin. Tärkeimmät ominaisuudet ovat minimalismi, omaperäisyys ja mukavuus. Valmistuksessa käytetyn ainutlaatuisen täytemateriaalin ansiosta säkkituoli muotoutuu käyttäjän vartalon mukaan. Päällisen materiaali on miellyttävä koskettaa. Mukavuudentunne on taattu!

Qubo™ Dragon Olive INTENSO FIT

Säkkituolit ovat erityisen moderneja huonekaluja, joita ilman on vaikea kuvitella nykyaikaista kotia tai yrityksen vapaa-ajan tilaa. Lisäksi useimpia säkkituoleja voidaan käyttää myös ulkotiloissa. Säkkituoleja jo kokeilleet tietävät, että niissä on erittäin miellyttävä istua, ja mukavuuden sekä rentoutumisen tunne tekee niistä poistumisen aivan mahdottomaksi. Niitä rakastavat erityisesti lapset ja teini-ikäiset, mutta yhtä lailla aikuiset, jotka haluavat istua alas ja katsoa televisiota, pelata pelejä tai vain ottaa päiväunet, kun heillä on vapaa hetki. Säkkituolit on yleensä verhoiltu kalustekankaalla, keinonahalla tai muilla materiaaleilla, jotka ovat kestävät, ajattoman muodikkaat sekä myös erittäin helppohoitoiset. Tuoleja on saatavilla useissa eri väreissä - harmaa, hiekka, sininen, vihreä, punainen jne. Siksi löydät varmasti sellaisen, joka on helppo mukauttaa juuri sinun kodin tai liiketilan sisustukseen. Osa säkkituoleista on rei'itettyjä, varustettu sisäpussilla ja ne voidaan tarvittaessa täyttää pelleteillä, minkä takia ne eivät koskaan menetä muotoaan. Ja säkkituolin pesua tai puhdistamista varten voit kätevästi irrottaa ja pestä sen ulkopäällisen, joten tuolista tulee taas kuin uusi.


Niille, jotka haluavat luoda mukavan ja toimivan tilan kotiin, sopivat käytännölliset huonekalut. Tämä tyyli heijastaa hienovaraista tunnelmaa, joka ei vaadi paljon huomiota ja voidaan luoda käytännössä mihin tahansa huoneeseen.

Käytännöllinen on se, mikä toimii, joten tämän tyylisissä huonekaluissa on myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia ja erikoisominaisuuksia. Jos huonekalulla on useampi kuin yksi tehtävä, sitä voidaan kutsua käytännölliseksi! Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet voidaan mukauttaa erikokoisiin ja -asetelmiin huoneisiin ja käyttää muuhunkin kuin päätarkoitukseensa.

Kompaktit ja käytännölliset huonekalut on helppo nostaa ja siirtää. Joskus se voidaan koota, mikä vapauttaa vielä enemmän tilaa. Tästä syystä on mahdollista luoda minimalistinen ja ergonominen ympäristö, jossa on tilaa muille suunnitteluratkaisuille ja mukavalle käsittelylle. Toisin sanoen Qubo™ Dragon Olive INTENSO FIT sopii helposti luotavaan ympäristöön eikä häiritse viime hetken päätöksiä.

Toinen käytännöllisten huonekalujen ominaisuus on helppohoitoisuus - se on valmistettu materiaaleista, jotka estävät lian kertymisen tai peittää sen täydellisesti. Viimeistelyyn valitaan monipuolisimmat värit: jos materiaali likaantuu helposti käytetään kirjavia kuvioita tai neutraaleja sävyjä, mutta jos pinta on helppo huoltaa, kirkkaat värit hallitsevat. Tämä tasapaino varmistaa että huonekaluja ei tarvitse suojata jatkuvasti.

Kalusteiden käytännöllisessä tyylissä ei ole erityisiä yksityiskohtia joten se on helppo yhdistää muihin suunnitteluratkaisuihin. Toinen avainsana huonekaluissa on monipuolisuus, joten valitsemalla tämän huonekalun löydät helposti sopivan paikan kotiisi.

Qubo™ Dragon Olive INTENSO FIT

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Qubo™ Dragon Olive INTENSO FIT

Tuotekoodi: 3480932
Kategoria: Säkkituolit, jakkarat ja rahit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,6 x 0,7 x 0,6 m, 2 kg
Väri: Vihreä
Tyyppi: Säkkituolit
Materiaali: Polystyreeni
Tuotemerkki: Qubo™
Tyyli: Käytännöllinen
Säilytyslaatikko:

Osoittaa, onko tuotteessa tallennustilaa.

Ei ole
Leveys: 60 cm
Korkeus: 60 cm
Syvyys: 70 cm
Näytä: Qubo™, säkkituolit säkkituolit, jakkarat ja rahit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Qubo™ tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Qubo™ Dragon Olive INTENSO FIT kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia