Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Sohva Dorel Home Pin Tufted, harmaa

Tuotekoodi: 3474622
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 651
Rekisteröidy
65100
OVH
99999
-34%
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Sohva Dorel Home Pin Tufted, harmaa

  • Sohvan muotoilussa yhdistyvätpaksulla samettikankaalla päällystetyt tyynyt, tyylikkäät käsinojat, kapenevat puujalat ja ikivanha ilme, joka vie sinut takaisin 60-luvun rohkeisiin ja ylellisiin aikoihin;
  • Sohva sopii täydellisesti sekä moderniin että klassiseen sisustukseen, mutta on myös erinomainen valinta olohuoneisiin, joissa on maalaismaisempi tyyli;
  • Sohvan selkänojan rakenne on tehty siten, että sohva on erittäin helppo muuttaa mukavaksi makuupaikaksi;
  • Mitat: 86 x 207 x 86 cm;
  • Tuote toimitetaan kokoamattomana.

Tyylikäs huonekalu, joka tuo innovaatiota kotiisi!

Kuvauksessa on ilmoitettu pehmeiden huonekalujen mitat Pehmeiden materiaalien, kuten polyuretaanivaahdon, käytön vuoksi todelliset mitat voivat poiketa +/- 4 cm kuvauksessa olevista mitoista. Huonekalujen kankaan kuvio ei välttämättä vastaa kuvan kankaisiin. Huomioithan, että verkkokaupassa olevat tuotteet eivät välttämättä vastaa kuvassa esitettyjä, koska ostajan käyttämät näyttöasetukset (väri, muoto tai muut parametrit) voivat poiketa.

Klassinen sisustus ei ole toistaiseksi menettänyt viehätysvoimaansa. Se on ajaton tyyli, jota käytetään laajasti myös huonekalujen valmistuksessa. Tällaiset tuotteet sopivat erityisesti niille, jotka haluavat luoda tyylikkään ilmapiirin kotiin, eivät välttele mielenkiintoisia ratkaisuja ja etsivät alkuperäisiä sisustuselementtejä.

Klassiset huonekalut eroavat tummista ja täyteläisistä väreistä, jotka sopivat paljon vaaleampiin sävyihin luoden siten miellyttävän ja mukaansatempaavan tunnelman. Kuvioita ei käytännössä ole (tai vain erittäin hienovaraisia vivahteita). Pääpaino on muodossa. Maanläheisiä ja luonnollisia värejä käytetään usein täyttämään huone viihtyisyydellä, joten eleganttien huonekalujen alla on paljon lämpimämpää designia.

Minimalismi kannattaa unohtaa klassiseen tyyliin ylellisillä yksityiskohdilla koristelluissa huonekaluissa, löytyy monia kaarevia muotoja ja muita edistyksellisiä ratkaisuja. Näitä huonekaluja luotaessa kaikki vivahteet harkitaan huolellisesti, joten tarkkaan katsomalla huomaat ylellisiä yksityiskohtia ja alkuperäisiä yksityiskohtia. Tämä on yksi syistä, miksi klassisen tyylin huonekaluista on tulossa sisustuksen merkittävin yksityiskohta. Halutessasi Sohva Dorel Home Pin Tufted, harmaa voi sulautua kotisi tunnelmaan täsmälleen samalla tavalla.

Vaikka tämä huonekalu on melko siro, se säilyttää oikeat geometriset muodot, joten löydät helposti sopivan paikan kotiisi. Materiaalit hallitsevat puuta, mutta myös nahka-, lasi- tai metallituotteita löytyy. Klassisten huonekalujen tärkein ehto on korkea laatu, minkä vuoksi se kestää vuosia. Se sopii täydellisesti ajattomaan sisustukseen.

Sohva Dorel Home Pin Tufted, harmaa

Toimivia ratkaisuja arvostavia makuuhuonekalusteita tulisi kiinnostaa. Tämän huonekalun asentaminen voi luoda toisen mukavan paikan nukkua. Tällaiset huonekalut tarjoavat mahdollisuuden istua ja makuulle.

Yksi tämän huonekalun ilmeisimmistä eduista on tilansäästö: niin kauan kuin huonekaluja ei pureta, se vie huomattavasti vähemmän tilaa. Tästä syystä tällä toiminnolla varustetut huonekalut valitsevat useimmiten ne, joiden on laskettava huolellisesti jokainen vapaa tuuma. Sohva Dorel Home Pin Tufted, harmaa sopii erinomaisesti myös suurempiin tiloihin: joten siellä on enemmän tilaa muille yksityiskohdille. Useimmissa tämän tyyppisissä huonekaluissa on liinavaatelaatikko sisällä - näin tavaroiden säilytysongelma ratkeaa taas.

Tämä huonekalu erottuu tyylikkäällä ja hillityllä ulkonäöllään - sitä katsoessa ei ole selvää, onko sillä makuuhuonetoiminto vai ei. Toisin sanoen huonekaluihin piilotettu lisätoiminto ei vaikuta kalusteen suunnitteluun kokonaisuutena.

Tämä huonekalu voidaan yhdistää mihin tahansa tyyliin, päivällä siitä voi tulla tyylikäs elementti ja yöllä nukkumapaikka. Tätä vaihtoehtoa suositellaan, jos vieraat tulevat majoittumaan usein, mutta he eivät voi majoittua ylimääräiseen huoneeseen.

Universaalin tyylin ansiosta makuuhuonetoiminnolla varustetut huonekalut voidaan asentaa mihin tahansa huoneeseen olohuoneesta lastenhuoneeseen. Tämä vaihtoehto on erityisen suosittu, koska kahden erillisen huonekalun ostamisen sijaan riittää vain yksi, mikä tarkoittaa, että kustannukset ovat alhaisemmat.

Sohva Dorel Home Pin Tufted, harmaa

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Yleiset tuotetiedot: Sohva Dorel Home Pin Tufted, harmaa

Tuotekoodi: 3474622
Kategoria: Sohvat ja vuodesohvat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

1,16 x 0,96 x 0,45 m, 56,75 kg
Vuodesohva:

Ilmaisee, onko sohvassa ulosvedettävä osa ja makuutila. Sohvia on kahdenlaisia: sängyn kanssa tai ilman.

Kyllä
Vuodevaatelaatikko: Ei ole määritelty
Väri: Harmaa
Tyyppi: Sohvat
Materiaali: Sametti
Helposti puhdistettava materiaali:

Kertoo, onko huonekalujen materiaali helppo puhdistaa. Helposti puhdistettavat verhoilukankaat eivät ime nesteitä, sekä eläinten karvat ja tahrat on helppo poistaa.

Ei
Tyyli: Klassinen
Tuotemerkki: Dorel Home
Verhoiltu takaosa:

Kertoo onko sohvan takaosa verhoiltu samalla kankaalla kuin etuosa.

Kyllä
Leveys: 207 cm
Korkeus: 86 cm
Syvyys: 86 cm
Alkuperämaa: Kiina
Makuuosan mitat:

Tiedot makuupaikan koosta eli sen leveydestä ja pituudesta. Makuutilan koko arvioidaan sohvan makuutilaksi purettuna.

Ei ole määritelty cm
Kulutuskestävyys:

Kertoo kuinka monta kierrosta hankausta tuote kestää Martindale-asteikolla

-
Valonkesto:

Kertoo asteikolla 1-8 kankaan valonkeston. Mitä isompi luku, sitä pidempään kangas kestää valoa eikä haalistu.

-
Takuu:

Huonekalujen takuuajan tiedot.

24 kuukautta
Makuuosan pituus:

Tiedot makuutilan pituudesta, vuodesohvan pidemmästä reunasta.

- cm
Näytä: Dorel Home, sohvat sohvat ja vuodesohvat
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Dorel Home tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia