Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!

Tuotteen kuvaus: Vuodesohva Halmar Armando, tummanvihreä

 • Vuodesohva taitettavalla nukkumisosalla. Leveys: 100 cm, Pituus:177 cm.
 • runko on valmistettu puusta ja päällystetty veluurilla;
 • Runko on valmistettu: pinnoitetusta teräksestä;
 • Sohvan mitat: pituus - 192 cm, syvyys - 82 cm, korkeus - 72 cm
 • muut sohvan mitat näkyvät 11. kuvassa;
 • sohvan väri: tummanvihreä, jalat - musta;
 • Kestävä ja vakaa rakenne.
 • Vuodesohva ilman liinavaatelaatikkoa;
 • Tuote toimitetaan kokoamattomana.

Teollisen tyylin vuodesohva ei vain sovi täydellisesti minkä tahansa kodin tai toimiston sisustukseen, vaan se on myös hyödyllinen odottamattomien vieraiden saapuessa.

Kuvauksessa on ilmoitettu pehmeiden huonekalujen mitat Pehmeiden materiaalien, kuten polyuretaanivaahdon, käytön vuoksi todelliset mitat voivat poiketa +/- 4 cm kuvauksessa olevista mitoista. Huonekalujen kankaan kuvio ei välttämättä vastaa kuvan kankaisiin. Huomioithan, että verkkokaupassa olevat tuotteet eivät välttämättä vastaa kuvassa esitettyjä, koska ostajan käyttämät näyttöasetukset (väri, muoto tai muut parametrit) voivat poiketa.

Halmar on yksi suurimmista Kaukoidän huonekalujen maahantuojista Itä- ja Keski-Euroopassa. Merkittävä osa heidän tuotevalikoimastaan sisältää myös Puolan paikallisilla markkinoilla tuotettuja huonekaluja. Yhteistyössä yli 1 300 kumppanin kanssa tarjotaan markkinoiden moderneimpia trendejä. Neljä vuosikymmentä sitten perustettu yritys on hyödyntänyt kokemustaan ja on pysynyt yhtenä luotetuimmista brändeistä useiden vuosien ajan. Laaja valikoima, nopea toimitus ja modernit kalusteet - nämä ovat Halmarin etuja!

Vuodesohva Halmar Armando, tummanvihreä

Toimivia ratkaisuja arvostavia makuuhuonekalusteita tulisi kiinnostaa. Tämän huonekalun asentaminen voi luoda toisen mukavan paikan nukkua. Tällaiset huonekalut tarjoavat mahdollisuuden istua ja makuulle.

Yksi tämän huonekalun ilmeisimmistä eduista on tilansäästö: niin kauan kuin huonekaluja ei pureta, se vie huomattavasti vähemmän tilaa. Tästä syystä tällä toiminnolla varustetut huonekalut valitsevat useimmiten ne, joiden on laskettava huolellisesti jokainen vapaa tuuma. Vuodesohva Halmar Armando, tummanvihreä sopii erinomaisesti myös suurempiin tiloihin: joten siellä on enemmän tilaa muille yksityiskohdille. Useimmissa tämän tyyppisissä huonekaluissa on liinavaatelaatikko sisällä - näin tavaroiden säilytysongelma ratkeaa taas.

Tämä huonekalu erottuu tyylikkäällä ja hillityllä ulkonäöllään - sitä katsoessa ei ole selvää, onko sillä makuuhuonetoiminto vai ei. Toisin sanoen huonekaluihin piilotettu lisätoiminto ei vaikuta kalusteen suunnitteluun kokonaisuutena.

Tämä huonekalu voidaan yhdistää mihin tahansa tyyliin, päivällä siitä voi tulla tyylikäs elementti ja yöllä nukkumapaikka. Tätä vaihtoehtoa suositellaan, jos vieraat tulevat majoittumaan usein, mutta he eivät voi majoittua ylimääräiseen huoneeseen.

Universaalin tyylin ansiosta makuuhuonetoiminnolla varustetut huonekalut voidaan asentaa mihin tahansa huoneeseen olohuoneesta lastenhuoneeseen. Tämä vaihtoehto on erityisen suosittu, koska kahden erillisen huonekalun ostamisen sijaan riittää vain yksi, mikä tarkoittaa, että kustannukset ovat alhaisemmat.

Vuodesohva Halmar Armando, tummanvihreä

Velour on erittäin monipuolinen ja suosittu materiaali, jonka nimi tulee ranskan sanasta "velour", joka tarkoittaa "samettiä". Tätä materiaalia käytettiin teattereissa paitsi verhojen, myös hattujen, kenkien, mekkojen ja hienojen käsineiden valmistukseen. Se on kangas, jolle on ominaista lyhyt, tiivis ja pehmeä kansi kankaan takana. Ei ole väärin sanoa, että velouuri muistuttaa sametin ja villan seosta.

Veluuria ei käytetä vain vaate- tai tekstiiliteollisuudessa - sitä käytetään usein autoteollisuudessa ja se on myös erittäin suosittu huonekaluteollisuudessa kestävyyden vuoksi. Veluuri on enimmäkseen puuvillaa, mutta polyesterilisäaineet antavat kankaalle kiiltoa ja lisäävät kestävyyttä.

Ei ole mikään salaisuus, että tämän vuoden muotitrendit ovat yleensä hieman eklektisiä. Veluurin ja teollisen tyylin kaksikko sanelee kotimaisia tyylitrendejä: massiiviset metallit ja karkeat kulmikkaat muodot sopivat hyvin pehmeän ja herkän velouurin kanssa. Näin voit luoda erityisen tyylikkäitä sisustuselementtejä moderniin kotiin!

Vuodesohva Halmar Armando, tummanvihreä

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Vuodesohva Halmar Armando, tummanvihreä

Tuotekoodi: 3481147
Kategoria: Sohvat ja vuodesohvat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

1,84 x 1,06 x 0,22 m, 37 kg
Vuodesohva:

Ilmaisee, onko sohvassa ulosvedettävä osa ja makuutila. Sohvia on kahdenlaisia: sängyn kanssa tai ilman.

Kyllä
Vuodevaatelaatikko: Ei
Väri: Vihreä
Tyyppi: Sohvat
Materiaali: Veluuri
Helposti puhdistettava materiaali:

Kertoo, onko huonekalujen materiaali helppo puhdistaa. Helposti puhdistettavat verhoilukankaat eivät ime nesteitä, sekä eläinten karvat ja tahrat on helppo poistaa.

Ei
Tyyli: Teollinen
Tuotemerkki: Halmar
Verhoiltu takaosa:

Kertoo onko sohvan takaosa verhoiltu samalla kankaalla kuin etuosa.

Kyllä
Leveys: 192 cm
Korkeus: 72 cm
Syvyys: 82 cm
Alkuperämaa: Puola
Makuuosan mitat:

Tiedot makuupaikan koosta eli sen leveydestä ja pituudesta. Makuutilan koko arvioidaan sohvan makuutilaksi purettuna.

100x177 cm
Huonekalumallisto: Armando
Valonkesto:

Kertoo asteikolla 1-8 kankaan valonkeston. Mitä isompi luku, sitä pidempään kangas kestää valoa eikä haalistu.

-
Takuu:

Huonekalujen takuuajan tiedot.

24 kuukautta
Makuuosan pituus:

Tiedot makuutilan pituudesta, vuodesohvan pidemmästä reunasta.

177 cm
Näytä: Halmar, sohvat sohvat ja vuodesohvat
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Halmar tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Vuodesohva Halmar Armando, tummanvihreä kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kaikki arvostelut
4/5
Ostajien suositukset
100% tämän tuotteen ostaneista suosittelee tuotetta
100%
Ostajien arvostelut

Loukkaavia ja mainoksia sisältäviä kommentteja ei julkaista. Lue säännöt sisällön julkaisuun tästä. Tuotesivun arvostelut ovat Hobbyhall.fi:stä tuotteen ostaneiden asiakkaiden arvosteluita.

 • 4/5

  Tämä arvostelu on Hobbyhall.fi-verkkokaupan asiakkaan kirjoittama.

  Mervi M.
  17.02.2023
  Myyjä: Hobbyhall.fi
  Helpposti koottavissa. Vähän kootavia osia. Oli kuitenkin hieman heppoisen oloinen, näytti kuvassa vankemmalta.

Jatka ostoksia