TV-kaluste Lidya, ruskea

Tuotekoodi: 4079796
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 260
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: TV-kaluste Lidya, ruskea

  • Moderni kokonaisuus, jossa on erillinen TV-taso, seinähylly ja seinäkaappi;
  • TV-taso - 3 ovea, seinähylly - 1 ovea;
  • Kaappi on valmistettu lastulevystä (MDP), paksuus - 18 mm
  • TV-tason mitat: pituus - 180 cm, korkeus - 49 cm, syvyys – 35 cm.
  • Seinähyllyn mitat: pituus - 125 cm, korkeus - 15 cm, syvyys - 12 cm
  • Mitat: pituus - 35 cm, korkeus - 35 cm, syvyys - 11,75 cm;
  • Väri: ruskea (pähkinä)/ marmori;
  • Tuote toimitetaan osissa.

Moderni, tyylikäslokeroLidya täydentää kotisi sisustusta.

Huom! Sisustuselementit eivät sisälly hintaan.. Osion korkeus ja pituus voivat vaihdella asennuksen mukaan.

Maksimaalinen tyyli minimaalisella toteutuksella - näin voidaan parhaiten kuvata 1900-luvun alussa syntynyttä skandinaavista tyyliä. Näiden huonekalujen silmiinpistävä toimivuus ja elegantti hienovaraisuus saavat sinut uskomaan, että yksinkertaisuudessa piilee kauneus.

Vähemmän on enemmän – tämä on vakaumus, joka kuvaa parhaiten skandinaavistyylisiä huonekaluja. Huonekaluja luotaessa keskitytään toimivuuteen, mutta esteettisiä ominaisuuksiakaan ei unohdeta, joten kaikki kalusteet ovat yksinkertaisia mutta viihtyisiä. Skandinaavistyylisiä huonekaluja yritetään valmistaa tavalla, joka sopii ja sopii kaikille - näiden huonekalujen käyttömahdollisuudet eivät varmasti ole pettymys.

Huonekalujen valmistuksessa kiinnitetään paljon huomiota luonnonaiheisiin, minkä vuoksi skandinaavinen muotoilu ei koskaan valitse ikääntyvää puuta tai sen jäljitelmää. Lasi ja teräs ovat myös suosituimpia materiaaleja. Viimeistelyssä on käytetty tekstiilejä, jotka tuovat viihtyisyyttä ja lämpöä huonekaluihin ja koko tyyliin.

Yksinkertaisen ja vapaan tyylin säilyttämiseksi huonekaluissa käytetään vaaleita ja neutraaleja sävyjä. Monimutkaisia muotoja tai vaikeasti sovittavia elementtejä vältetään. Joskus valitaan paljon vaaleampia sävyjä, mutta tässä sisustuksessa niitä ei käytetä tärkeänä osana sisustussuunnittelua. Skandinaaviseen tyyliin ei vältetä moderneja ratkaisuja, ja puhtaat ja suorat linjat hallitsevat, mikä mahdollistaa tyylin eheyden ja esteettisyyden säilyttämisen.

Mitä yksinkertaisempi ja toimivampi huonekalu, sitä paremmin se sopii skandinaaviseen tyyliin. Jos haaveilet puhtaasta, tilavasta ja viihtyisästä ilmapiiristä, TV-kaluste Lidya, ruskea on yksi parhaista valinnoista.

TV-kaluste Lidya, ruskea

Puulle luotettavaa vaihtoehtoa etsivien kannattaa pitää lastulevystä (tunnetaan lastulevynä) tehdyistä huonekaluista. Lastulevy - koostuu puuhiukkasista ja hakkeista, joista saadaan puristuksen ja hionnan jälkeen lastulevyt. Niitä löytyy yleensä huonekaluteollisuudesta. Tämä viimeistely muistuttaa massiivipuuta, mutta on paljon yksinkertaisempi ja taloudellisempi. Korkeasta laadustaan huolimatta tämä materiaali on erittäin halpa - tästä materiaalista valmistetut huonekalut ovat saatavilla kaikille, jotka etsivät optimaalista hinta-laatusuhdetta.

Lastulevyt koostuvat kolmesta kerroksesta, mikä alentaa tuotantokustannuksia ja itse materiaali on melko kevyttä, mutta samalla vahvaa. Tämä tarkoittaa, että lastulevy kestää jopa raskaita painoja - tämä on erittäin tärkeää kestävien ja pitkäikäisten huonekalujen valmistuksessa.

Levyn yläkerros peitetään usein erityisellä kalvolla, joka varmistaa huonekalun lujuuden. Viimeisimpien tuotantoteknologioiden avulla nämä laatat voivat olla kosteudenkestäviä, minkä vuoksi nämä materiaalit eroavat monipuolisuudestaan ja sopivat mihin tahansa huoneeseen. TV-kaluste Lidya, ruskea löytää varmasti paikan kodistasi!

Vahvuuden vuoksi lastulevy leikataan vain suoraviivaisesti, joten et huomaa monimutkaisia kuvioita näissä huonekaluissa. Materiaali on helppo käsitellä, joten et tule pettymään valitessasi huonekaluja. Eri puun sävyt sopivat kotisi sisustukseen ja luovat kodikkaan ja rauhallisen tunnelman.

TV-kaluste Lidya, ruskea

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: TV-kaluste Lidya, ruskea

Tuotekoodi: 4079796
Kategoria: TV- ja mediakalusteet
Pakkausten määrä: 2 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

1,88 x 0,4 x 0,1 m, 34,5 kg
Pakkauksen koko ja paino (2):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,305 x 0,21 x 0,16 m, 2,1 kg
Väri: Ruskea
Pakkauksessa: TV taso, riippuva hylly, Seinäkaappi
Tyyli: Skandinaavinen
Osion tyyppi:

Osoittaa, onko alaosan kaapeissa jalat - seisovatko ne itsenäisesti vai lepäävätkö ne seinällä.

Seinälle asennettava, Sisäänrakennettu
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Materiaali: Lastulevy (MDP)
Pituus: 180 cm
Korkeus: 164 cm
Syvyys, cm: 35 cm
Alkuperämaa: Turkki
Huonekalumallisto: Lidya
Näytä: Ei ole määritelty, ruskea tv- ja mediakalusteet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä TV-kaluste Lidya, ruskea kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia