Saska garden

Saska Garden -puutarhapaviljonki, 2 x 2 x 2,6 m, sininen

Lisätiedot:
Tyyppi: Puutarhapaviljongit
Leveys: 200 cm
Korkeus: 260 cm
Pituus: 200 cm
Tuotekoodi: 2988238
11400

Alkup.

14000
-18%
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 6. huhtikuuta (000 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen 10. huhtikuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen 10. huhtikuuta (999 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 10. huhtikuuta (1549 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Saska Garden -puutarhapaviljonki, 2 x 2 x 2,6 m, sininen

  • Siirrettävä puutarha paviljonki;
  • Säänkestävä;
  • Runko on valmistettujauhemaalatusta metallista;
  • Seinät on valmistettu PE:stä (polyeteenistä);
  • Koostuu 6 yksittäisestä seinästä, jotka on kiinnitetty runkoon tarranauhan avulla (3 sivuilla ja 4 seinällä), ovat avoimia tai suljettuja molemmin puolin;
  • --Väri: sininen;
  • Mitat: leveys - 200 cm, pituus - 200 cm, korkeus - 260 cm;
  • Kootun paviljongin enimmäisleveys 378 cm
  • Kootun paviljongin enimmäispituus: 330 cm;
  • Tuote toimitetaan kokoamattomana.

Puutarhapaviljonki - nautinnollisiin hetkiin puutarhassa tai terassilla ystävien ja perheen kanssa! Erinomainen valinta juhliin ja tapahtumiin, suojaten vieraita epäsuotuisilta sääolosuhteilta, kuten liialliselta auringolta, tuulelta ja sateelta. Teltan ansiosta luot vieraillesi paikan, jossa voi nauttia yhdessäolosta ja hyvästä ruuasta.

Tärkeää: rankkasateessa, myrskyissä ja vastaavissa äärimmäisissä sääolosuhteissa paviljonki on purettava ja sijoitettava kuivaan, turvalliseen paikkaan.

Niille, jotka haluavat luoda mukavan ja toimivan tilan kotiin, sopivat käytännölliset huonekalut. Tämä tyyli heijastaa hienovaraista tunnelmaa, joka ei vaadi paljon huomiota ja voidaan luoda käytännössä mihin tahansa huoneeseen.

Käytännöllinen on se, mikä toimii, joten tämän tyylisissä huonekaluissa on myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia ja erikoisominaisuuksia. Jos huonekalulla on useampi kuin yksi tehtävä, sitä voidaan kutsua käytännölliseksi! Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet voidaan mukauttaa erikokoisiin ja -asetelmiin huoneisiin ja käyttää muuhunkin kuin päätarkoitukseensa.

Kompaktit ja käytännölliset huonekalut on helppo nostaa ja siirtää. Joskus se voidaan koota, mikä vapauttaa vielä enemmän tilaa. Tästä syystä on mahdollista luoda minimalistinen ja ergonominen ympäristö, jossa on tilaa muille suunnitteluratkaisuille ja mukavalle käsittelylle. Toisin sanoen Saska Garden -puutarhapaviljonki, 2 x 2 x 2,6 m, sininen sopii helposti luotavaan ympäristöön eikä häiritse viime hetken päätöksiä.

Toinen käytännöllisten huonekalujen ominaisuus on helppohoitoisuus - se on valmistettu materiaaleista, jotka estävät lian kertymisen tai peittää sen täydellisesti. Viimeistelyyn valitaan monipuolisimmat värit: jos materiaali likaantuu helposti käytetään kirjavia kuvioita tai neutraaleja sävyjä, mutta jos pinta on helppo huoltaa, kirkkaat värit hallitsevat. Tämä tasapaino varmistaa että huonekaluja ei tarvitse suojata jatkuvasti.

Kalusteiden käytännöllisessä tyylissä ei ole erityisiä yksityiskohtia joten se on helppo yhdistää muihin suunnitteluratkaisuihin. Toinen avainsana huonekaluissa on monipuolisuus, joten valitsemalla tämän huonekalun löydät helposti sopivan paikan kotiisi.

Saska Garden -puutarhapaviljonki, 2 x 2 x 2,6 m, sininen

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Saska Garden -puutarhapaviljonki, 2 x 2 x 2,6 m, sininen

Tuotekoodi: 2988238
Kategoria: Puutarhapaviljongit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,12 x 0,21 x 0,16 m, 9,5 kg
Tyyppi: Puutarhapaviljongit
Materiaali: Polyeteeni
Näytä: Saska Garden, polyeteeni puutarhapaviljongit
Väri: Sininen
Tuotemerkki: Saska Garden
Tyyli: Käytännöllinen
Leveys: 200 cm
Korkeus: 260 cm
Pituus: 200 cm
Alkuperämaa: Kiina
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Saska garden tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Saska Garden -puutarhapaviljonki, 2 x 2 x 2,6 m, sininen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu