Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Puutarhapöytä Royal, ruskea/harmaa

Tuotekoodi: 2984263
Puutarhapöydän tyyppi:

Osoittaa, onko puutarhapöytä kokoontaitettava vai ei.

Pituus, cm:
Leveys:
290 cm
100 cm
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 3419
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Puutarhapöytä Royal, ruskea/harmaa

  • Tyylikäs puutarhapöytä
  • Valmistettu säänkestävästä massiivipuusta ja ruostumattomasta teräksestä, jauhemenetelmällä maalatut jalat.
  • Väri: ruskea/harmaa
  • Pöydän mitat: pituus - 290 cm, korkeus - 76 cm, leveys - 100 cm
  • Tuote toimitetaan kokoamattomana.

Tämä on loistava valinta puutarhaan, terassille tai parvekkeelle!

Garden4You on kansainvälisesti tunnettu virolainen ulkokalusteiden brändi, joka on tuttu kaikkialla Baltiassa. Yritys on yksi Viron suurimmista huonekalujen maahantuojista ja jälleenmyyjistä, jossa on myös useita fyysisiä liikkeitä. Eri materiaalien ja värien valikoima varmistaa, että jokainen asiakas löytää täydelliset ulkokalusteet kotiinsa. Garden4youn valikoimassa on laaja valikoima suosittuja ja säänkestäviä kankaita. Kalusteet on valmistettu erilaisista materiaaleista - laadukkaasta synteettisestä pajusta, massiivipuusta (tammi, pyökki), metallista, kivestä, muovista jne. Suuri osa ulkokalusteista on saatavilla sarjoina varmistamaan mukavan ja toimivan vapaa-ajan päivälliselle, uima-altaalla rentoutumiseen tai ystäväporukkaan nauttimiseen. Valikoima sisältää riipputuoleja, keinuja, sateenvarjoja sekä vuosittain uusittavia malleja. Garden4you-brändin tuotteet valitaan huolellisesti viimeisimpien trendien ja asiakkaiden mieltymysten perusteella tarjoten aina jotain ainutlaatuista ja ainutlaatuista. Laaja ja monipuolinen valikoima, korkea laatu ja nopea toimitus – nämä ovat Garden4You-brändin suurimmat edut.

Puutarhapöytä Royal, ruskea/harmaa

Laadusta, ylellisyydestä ja kestävyydestä haaveilevien tulee rakastaa massiivipuuhuonekaluja. Se koostuu luonnonpuusta, joka on kiillotettu, lakattu ja käsitelty. Vaikka koko prosessi kestää kauan, tätä materiaalia pidetään yhtenä arvokkaimmista monien vuosien ajan.

Tämän huonekalun tärkeimmät edut ovat lujuus ja kestävyys. Aiemmin puuta käytettiin talojen, siltojen ja muun infrastruktuurin rakentamiseen. Joten jos puumateriaali kestää tällaisiakin kuormituksia, on vaikea edes kuvitella kuinka vahvoja talon huonekalut ovat!

Massiivipuuhuonekalujen väitetään tuovan talolle lisäarvoa: nämä tuotteet näyttävät erityisen tyylikkäiltä ja mukavilta ja samalla säteilevät hellyyttä ja mukavuutta, joten nämä huonekalut on helppo mukauttaa mihin tahansa tyyliin. Kalusteiden ulkonäköä rikastaa entisestään miellyttävä ja herkkä pinta.

Voidaan sanoa, että Puutarhapöytä Royal, ruskea/harmaa on ajaton klassikko. Se on ollut suosituimpien trendien listalla monta vuotta. Massiivipuu on erityisen suosittua, kun luonnonaiheet, luonnollisuus ja ympäristöystävällisyys ovat muodissa – kaikki nämä ominaisuudet ovat puuhuonekaluissa.

Puu on melko helppo työstää, joten näiden huonekalujen valikoimasta löytyy erilaisia muotoja, monipuolisia sävyjä tai mielenkiintoisia kaltevuuksia. Puiset huonekalut eivät jää koskaan huomaamatta, eikä niiden ylläpito vaadi paljon vaivaa. Lisäksi massiivipuu on helppo entisöidä.

Jos haluat ostaa massiivipuuhuonekaluja, sinun on investoitava paljon enemmän, mutta investointi maksaa itsensä takaisin vuosien kuluessa!

Puutarhapöytä Royal, ruskea/harmaa

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Puutarhapöytä Royal, ruskea/harmaa pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Puutarhapöytä Royal, ruskea/harmaa

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Puutarhapöytä Royal, ruskea/harmaa

Tuotekoodi: 2984263
Kategoria: Puutarhapöydät
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

2,94 x 1,04 x 0,15 m, 80 kg
Materiaali: Metalli, Massiivipuu
Puutarhapöydän tyyppi:

Osoittaa, onko puutarhapöytä kokoontaitettava vai ei.

Ei kokoontaitettava
Tuotemerkki: Garden4You
Väri: Ruskea, Harmaa
Tyyli: Moderni
Pituus, cm: 290 cm
Leveys: 100 cm
Korkeus: 76 cm
Näytä: Garden4You, metalli puutarhapöydät, Garden4You, massiivipuu puutarhapöydät
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Garden4You tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Puutarhapöytä Royal, ruskea/harmaa kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia