Halmar

Munanmuotoinen riipputuoli Halmar Eggy, harmaa

Lisätiedot:
Tyyppi: Riipputuolit
Materiaali: Ruostumaton teräs, Rottinki
Leveys: 106 cm
Syvyys: 112 cm
Tuotekoodi: 3485112
35900

Alkup.

36500
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1300 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 3. huhtikuuta (000 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 5. huhtikuuta (3499 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Munanmuotoinen riipputuoli Halmar Eggy, harmaa

  • Leveys: 106 cm;
  • Syvyys: 112 cm;
  • Korkeus: 195 cm;
  • Etäisyys maasta: 58 cm;
  • Materiaali: synteettinen rottinkikangas / jauhemaalattu teräs;
  • Väri: musta/tuhkanharmaa;
  • Tuote toimitetaan kokoamattomana.

Tyylikäs huonekalu, joka tuo innovaatioita kotiisi!

Halmar on yksi suurimmista Kaukoidän huonekalujen maahantuojista Itä- ja Keski-Euroopassa. Merkittävä osa heidän tuotevalikoimastaan sisältää myös Puolan paikallisilla markkinoilla tuotettuja huonekaluja. Yhteistyössä yli 1 300 kumppanin kanssa tarjotaan markkinoiden moderneimpia trendejä. Neljä vuosikymmentä sitten perustettu yritys on hyödyntänyt kokemustaan ja on pysynyt yhtenä luotetuimmista brändeistä useiden vuosien ajan. Laaja valikoima, nopea toimitus ja modernit kalusteet - nämä ovat Halmarin etuja!

Munanmuotoinen riipputuoli Halmar Eggy, harmaa

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Niiden, jotka etsivät luotettavaa ja käytännöllistä viimeistelyä ulko- tai terassikalusteille, tulisi rakastaa rottinkituotteita. Nämä tropiikissa kasvavat kasvit ovat kovia ja helppoja käsitellä. Rottinkikalusteet yllättävät laadullaan ja kestävyydellä.

Tämäntyyppiset huonekalut tunnetaan pitkäikäisyydestään, joten emme erehdy sanoessamme, että voit siirtää huonekalut sukupolvelta toiselle. Koska tämä kasvi kasvaa kosteassa ja kuumassa ilmastossa, se kestää lämpötilaa ja tarvitsee jopa hieman kosteutta - tällaiset ominaisuudet sopivat täydellisesti maamme ilmastoon. Huonekalut tulee kuitenkin suojata rankkasateelta ja erittäin matalilta lämpötiloilta: tämä pidentää huonekalun käyttöikää. Rottinkikalusteet eivät pelkää kuumaa aurinkoa tai mekaanisia vaurioita - kaikki nämä edut huomioon ottaen huonekalujen hinta on myös varsin edullinen.

Munanmuotoinen riipputuoli Halmar Eggy, harmaa on tyytyväinen monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Vaikka näitä huonekaluja käytetään usein ulkona, rottinkikalusteet voivat löytää paikkansa myös tyylikkäässä sisustuksessa. Herkkä kudontamenetelmä antaa kalusteille elegantin viehätyksen, ja universaalit sävyt sopivat helposti muihin elementteihin kadulla tai huoneessa.

Tämä huonekalu on helppo huoltaa - voit puhdistaa sen tavallisella liinalla ja käyttää tarvittaessa kohtalaista puhdistusainetta. Ympäristöystävällisestä rottinkista valmistetut tuotteet eivät ole raskaita, joten niitä voi tarvittaessa siirtää mukavasti.

Tämän materiaalin haittana on sen kova ja ei kovin mukava pinta, mutta tämä ongelma voidaan helposti ratkaista asettamalla pehmeä peitto tai tyyny huonekalujen päälle. Jos arvostat monipuolisuutta ja käytännöllisyyttä, rottinkikalusteiden pitäisi kiinnittää huomiosi!

Munanmuotoinen riipputuoli Halmar Eggy, harmaa

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Riipputuolissa ei ole jalkoja vaan se kiinnitetään kattoon tai telineeseen ketjulla tai köydellä. Yksi suosituimmista riipputuolimalleista on riipputuoli telineellä, jota voidaan säilyttää sekä ulkona että sisällä. Usein tuoli on ripustettu, mikä tarkoittaa, että se voi heilua tai liikkua vapaasti. Ripustettavat tuolimallit ripustetaan usein ketjuun tai köyteen, joka on kiinnitetty koukkuun. Tämä koukku on kiinnitettävä siten, että tuolin paino pysyy tukevasti paikallaan ja istuja voi tukea sitä vahingoittamatta rakennetta tai tuolia. Riipputuolin muotoilu voi vaihdella suuresti, samoin kuin materiaalit, joista tuolit on valmistettu. Jotkut ulkona käytettävät riipputuolit on suunniteltu ripustettavaksi puun oksaan tai muuhun vahvaan tukeen, ja tähän tarkoitukseen on usein mukana köydet tai hihnat. Itse tuoli on usein valmistettu synteettisestä materiaalista, joka on kestävää ja vettä tai kosteutta hylkivää, ja tuoli on usein tehty niin, että se on helppo kuljettaa syrjäisemmille leirintäalueille.

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Munanmuotoinen riipputuoli Halmar Eggy, harmaa pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Munanmuotoinen riipputuoli Halmar Eggy, harmaa

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Munanmuotoinen riipputuoli Halmar Eggy, harmaa

Tuotekoodi: 3485112
Kategoria: Puutarhatuolit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,65 x 0,95 x 1,1 m, 32 kg
Tyyppi: Riipputuolit
Materiaali: Ruostumaton teräs, Rottinki
Väri: Musta, Harmaa
Tuotemerkki: Halmar
Tyyli: Moderni
Alkuperämaa: Kiina
Leveys: 106 cm
Korkeus: 195 cm
Syvyys: 112 cm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Halmar tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Munanmuotoinen riipputuoli Halmar Eggy, harmaa
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu