Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!

Royokamp Natura -riippuistuin, 90 x 50 cm, valkoinen

Tuotekoodi: 2983033
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 028
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Royokamp Natura -riippuistuin, 90 x 50 cm, valkoinen

  • Laadukas topattu riippuistuin terassille tai parvekkeelle.
  • Riippuistuin on 320 g/m2 polypuuvillaa ja siinä on kovapuiset käsinojat sekä levitinosat.
  • Verhoiltu istuin;
  • Istuinosan koko: pituus - 90 cm, leveys - 50 cm;
  • Väri: valkoinen;
  • Soveltuu käytettäväksi sekä ulko- että sisätiloissa.
  • Kokoontaitettava ja vie vain vähän tilaa. Helppo kuljettaa ja säilyttää.
  • Suurin sallittu kantavuus: 120 kg;
  • Tavara toimitetaan kasaamattomana.

Royokamp-riippuistuin on suunniteltu mukavaan istumiseen ja ajanviettoon terassilla, parvekkeella, puutarhassa tai kotona. Siinä on nautinnollista lukea kirjaa, nauttia aamukahveista tai viettää aurinkoisia kesäpäiviä.

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Royokamp Natura -riippuistuin, 90 x 50 cm, valkoinen pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Royokamp Natura -riippuistuin, 90 x 50 cm, valkoinen

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Royokamp Natura -riippuistuin, 90 x 50 cm, valkoinen

Tuotekoodi: 2983033
Kategoria: Riippumatot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,95 x 0,25 x 0,15 m, 1,38 kg
Tyyppi: Riippumatot
Riippumaton tyyppi: Istuminen
Tyyli: Moderni
Tuotemerkki: Royokamp
Materiaali: Puuvilla
Väri: Valkoinen
Pituus: 90 cm
Leveys: 50 cm
Korkeus: Nenurodyta cm
Huonekalumallisto: Natura
Näytä: Royokamp, riippumatot riippumatot
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Royokamp tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Royokamp Natura -riippuistuin, 90 x 50 cm, valkoinen kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia