Canvastaulu, Kukkaniitty

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Maalaukset
Leveys: 60 cm, 90 cm, 100 cm, 120 cm
Korkeus: 40 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm
Tuotekoodi: 7958877
6999
Myyjä: Gera namie
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

25. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

29. huhtikuuta

599

Postin noutopiste

29. huhtikuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

29. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

29. huhtikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: Gera namie

Tuotteen kuvaus: Canvastaulu, Kukkaniitty

Etsitkö ideoita kotisi sisustuksen elävöittämiseen ja uniikkien tilojen luomiseen kotiisi? Maalaukset kankaalla ovat kenties suosituin ratkaisu. Ne on erittäin trendikäs ratkaisu seinien koristeluun, sillä yksi- tai useampiosaiset maalaukset tarjoavat erinomaiset sommittelumahdollisuudet.


Tuotteen tärkeimmät ominaisuudet:  • Viimeisin painotekniikka UVgel FLXfinish. Käyttämämme maalit ovat hajuttomia ja 100 % turvallisia ympäristölle ja lapsille. Geelimaalit kestävät UV-säteitä ja vettä. Ne säilyttävät korkealaatuiset kirkkaat värit, jotka pysyvät muuttumattomina vuosien ajan. UVgel-maalin koostumus takaa kuvan pysyvyyden, korkean väripitoisuuden ja pienimpienkin yksityiskohtien terävyyden. Suosittelemme maalauksiamme kankaalle niin lastenhuoneisiin, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseenkin. Näiden lisäksi ne soveltuvat myös keittiöihin, toimistohuoneisiin, kauneushoitoloihin, kylpylöihin ja mihin tahansa muuhun sinulle sopivaan paikkaan.

  • Maalaukset kankaalla kestävät kulutusta, naarmuja ja likaa.

  • Materiaali – korkealaatuista 240 g/m2

  • Maalausten pinta kovettuu UV-säteiden vaikutuksesta, joten ylimääräistä laminointia ei tarvita.

  • Kangas on pingotettu 2 cm paksuisen MDF-kehyksen pää

  • Kuva on painettu kankaan kaikkiin reunoihin. Lisäkehystä ei tarvita, ja se voidaan ripustaa suoraan laatikosta.

  • Hoitosuositukset - puhdista kostealla liinalla.

  • Pakkaus - jokainen kangasmaalaus kääritään huolellisesti kuplamuoviin ja pakataan tukevaan pahvilaatikkoon.

  • Ripustaminen – kuva voidaan ripustaa heti laatikosta ottamisen jälkeen (koukku sisältyy).

Miksi sisustaa kotisi alkuperäisillä maalauksilla? Tämä saattaa kuulostaa hyvin yksinkertaiselta kysymykseltä, mutta tulet yllättymään, koska sen vastaus on vielä yksinkertaisempi. Maalausten tarkoitus ei ole vain tuoda kotiisi viihtyisyyttä, ainutlaatuisuutta tai lisätä puuttuvia värejä. Sanotaan, että taide tekee kodista "inhimillisemmän", ikään kuin antaen sille sielun. "Koko kulttuuri kehottaa sinua kiirehtimään, kun taas taide kehottaa sinua viettämään aikaa. Kuuntele aina taidetta", sanoo Junot Diaz. Tämä pätee erityisesti silloin, kun elämme sellaisessa yhteiskunnassa, joka ruokkii kiirettä ja pakottaa meidät kiirehtimään kaikkialle sekä matkustamaan jatkuvasti paikasta toiseen. Kotona meillä on nykyään paljon teollisesti valmistettuja asusteita, koristeita, sisustusyksityiskohtia. Tätä tasapainottavat erityisesti käsinmaalatut maalaukset, jotka ovat ainutlaatuisia ja koristavat vain sinun kotiasi. Jokainen taideteos heijastaa sen luomiseen käytettyä aikaa, vaivaa ja taitoa. Sinulla on ehkä ollut mahdollisuus tavata taiteilija henkilökohtaisesti tai kuulla tarinan teoksen syntymisestä. Vaikka et olisi tavannut taiteilijaa henkilökohtaisesti, sormenjäljet, siveltimen vedot tai merkinnät teoksessa ovat aina muistutus taideteoksen takana olevasta henkilöstä.

Yleiset tuotetiedot: Canvastaulu, Kukkaniitty

Tuotekoodi: 7958877
Kategoria: Taulut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,02 x 0,6 x 0,4 m, 3 kg
Aihe: Kukat
Setti koostuu: 1 osaa
Myyjä: Gera namie
Tyyppi: Maalaukset
Leveys: 60 cm, 90 cm, 100 cm, 120 cm
Korkeus: 40 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Canvastaulu, Kukkaniitty
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu