Etsitkö täydellistä joululahjaa? Meiltä löydät yli 2 miljoonaa tuotetta edulliseen hintaan

Artisanal Vinegar Maker's Handbook: Crafting Quality Vinegars Fermenting, Distilling, Infusing

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Bettina Malle, Helge Schmickl, Paul Lehmann
Sivujen määrä: 187
Julkaisuvuosi: 2018
Tuotekoodi: 14818023

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita


Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Artisanal Vinegar Maker's Handbook: Crafting Quality Vinegars Fermenting, Distilling, Infusing

Translated into English for the first time, this guide offers tips on vinegar fermentation, distillation and infusion. The authors instruct readers on the optimal conditions for creating high-quality vinegar using every imaginable starter material, from wines to fruits to herbs, as well as recipes for using vinegar in cooking, cleaning and healthy living. Detailed, step-by-step instructions for more than 100 recipes ensure that both beginners and experienced vinegar crafters will discover new techniques.
In this English-language edition of the German bestseller, the authors teach high-quality vinegar making.
Vinegar making is a very ancient craft. Mankind first harnessed the creation of vinegar, along with its preservative and medicinal qualities, more than ten thousand years ago. Nowadays, however, most guides to making your own vinegar are limited to allowing wine to ferment on its own, often with less-than-stellar results. Truly high-quality vinegar production is an art and science in itself. Austrian distillers Helge Schmickl and Bettina Malle use their experience and scientific background to provide special insight into the creation of artisanal vinegars.Translated into English for the first time, this guide from Germany offers tips on vinegar fermentation, distillation, and infusion. Schmickl and Malle instruct readers on the three processes commonly used to make vinegar—generator, surface, and submerged—as well as the ideal equipment for both the casual beginner and small-scale producer. Schmickl and Malle’s meticulous experimentation has uncovered the optimal conditions for creating high-quality vinegar using every imaginable starter material, from wines to fruits to herbs. Readers will also learn recipes for using their vinegar in cooking, cleaning, and healthy living.Detailed, step-by-step instructions for over a hundred recipes illuminate this fascinating process for beginners, and even experienced vinegar crafters are bound to refine their techniques.

Yleiset tuotetiedot: Artisanal Vinegar Maker's Handbook: Crafting Quality Vinegars Fermenting, Distilling, Infusing

Tuotekoodi: 14818023
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,44 x 0,18 x 0,02 m, 0,3 kg
Kustantamo: Spikehorn Press
Kirjan kieli: Englanti
Kannen tyyppi: Kovaa
Muoto: Perinteinen kirja
Tyyppi: Ruoasta ja ravinnosta
Kirja: Ei
Tekijä: Bettina Malle, Helge Schmickl, Paul Lehmann
Sivujen määrä: 187
Julkaisuvuosi: 2018

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Artisanal Vinegar Maker's Handbook: Crafting Quality Vinegars Fermenting, Distilling, Infusing
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Artisanal Vinegar Maker's Handbook: Crafting Quality Vinegars Fermenting, Distilling, Infusing kanssa


Parhaat tuotteet myyjältä Hobbyhall.fi