Consider the Fork: A History of How We Cook and Eat

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Bee Wilson
Sivujen määrä: 416
Julkaisuvuosi: 2013
Tuotekoodi: 14592198
Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle
1846
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

31. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
599

Postin noutopiste

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
599

Kotiinkuljetus

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
1299

Matkahuollon pakettiautomaatti

3. tammikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

3. tammikuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

3. tammikuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

3. tammikuuta

599

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Consider the Fork: A History of How We Cook and Eat

Bee Wilson is the food writer and historian who writes as the 'Kitchen Thinker' in the Sunday Telegraph, and is the author of Swindled!. Her charming and original new book, Consider the Fork, explores how the implements we use in the kitchen have shaped the way we cook and live. This is the story of how we have tamed fire and ice, wielded whisks, spoons, graters, mashers, pestles and mortars, all in the name of feeding ourselves. Bee Wilson takes us on an enchanting culinary journey through the incredible creations, inventions and obsessions that have shaped how and what we cook. From huge Tudor open fires to sous-vide machines, the birth of the fork to Roman gadgets, Consider the Fork is the previously unsung history of our kitchens. Bee Wilson writes a weekly food column, 'The Kitchen Thinker' in The Sunday Telegraph, for which she has three times been named the Guild of Food Writers Food Journalist of the Year. Her previous books include The Hive: The Story of the Honeybee and Us and Swindled!. Before she became a food writer, she was a Research Fellow in History at St John's College, Cambridge. She has also been a semi-finalist on Masterchef. Her favourite kitchen implement is currently the potato ricer. 'A cracking good read, as enjoyable as it is enlightening' Raymond Blanc, Chef-Patron 'Le Manoir aux Quat'Saisons' 'Wonderful ... Witty, scholarly, utterly absorbing and fired by infectious curiosity' Lucy Lethbridge, Observer '(A] delightfully informative history of cooking and eating from the prehistoric discovery of fire to twenty-first-century high-tech, low-temp soud-vide-style cookery' ELLE magazine 'A graceful study' Steven Poole, Guardian

Yleiset tuotetiedot: Consider the Fork: A History of How We Cook and Eat

Tuotekoodi: 14592198
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kustantamo: Penguin Books Ltd
Kirjan kieli: Ei ole määritelty
Kannen tyyppi: Ei ole määritelty
Muoto: Perinteinen kirja
Tyyppi: Ei ole määritelty
Kirja: Ei
Myyjä: Bookstore Krisostomos
Tekijä: Bee Wilson
Sivujen määrä: 416
Julkaisuvuosi: 2013

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Consider the Fork: A History of How We Cook and Eat
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Consider the Fork: A History of How We Cook and Eat kanssa


Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos