Crust: From Sourdough, Spelt and Rye Bread to Ciabatta, Bagels and Brioche. BBC Radio 4 Food Champion of the Year

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Richard Bertinet
Sivujen määrä: 160
Julkaisuvuosi: 2012
Tuotekoodi: 14576558
3380
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

17. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

19. joulukuuta

599

Postin noutopiste

19. joulukuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

19. joulukuuta

599

Matkahuollon noutopiste

19. joulukuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

19. joulukuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

19. joulukuuta

599

Kotiinkuljetus

19. joulukuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Crust: From Sourdough, Spelt and Rye Bread to Ciabatta, Bagels and Brioche. BBC Radio 4 Food Champion of the Year

Richard Bertinet's revolutionary and simple approach gives you the confidence to create really exciting recipes at home. He begins by mastering the mighty Sourdough and making your own ferments so that you can make bread anytime. And then he takes a look at speciality breads, using a range of flours and flavours - why not try making Spelt Bread or experiment with Bagels and Pretzels? He follows by exploring the Croissant and all its wonderful variations as well as covering other deliciously tempting sweet breads such as Stollen and Brioche. With stunning step-by-step photography, simple advice and helpful techniques throughout, Crust is a worthy following to a remarkable debut.

Yleiset tuotetiedot: Crust: From Sourdough, Spelt and Rye Bread to Ciabatta, Bagels and Brioche. BBC Radio 4 Food Champion of the Year

Tuotekoodi: 14576558
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kustantamo: Octopus Publishing Group
Kirjan kieli: Englanti
Kannen tyyppi: Ei ole määritelty
Muoto: Perinteinen kirja
Tyyppi: Jauhoruokia
Kirja: Ei
Myyjä: Bookstore Krisostomos
Tekijä: Richard Bertinet
Sivujen määrä: 160
Julkaisuvuosi: 2012

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Crust: From Sourdough, Spelt and Rye Bread to Ciabatta, Bagels and Brioche. BBC Radio 4 Food Champion of the Year
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Crust: From Sourdough, Spelt and Rye Bread to Ciabatta, Bagels and Brioche. BBC Radio 4 Food Champion of the Year kanssa


Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos