1

Edible Seashore

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: John Wright
Sivujen määrä: 240
Julkaisuvuosi: 2009
Tuotekoodi: 14498613
2667
Muiden myyjien tarjoukset (1):
3484
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

14. maaliskuuta

000

Postin pakettiautomaatti

18. maaliskuuta

599

Postin noutopiste

18. maaliskuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

18. maaliskuuta

599

Matkahuollon noutopiste

18. maaliskuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

18. maaliskuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

18. maaliskuuta

599

Kotiinkuljetus

18. maaliskuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
EasyShop
3484
  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Edible Seashore

In the fifth of the River Cottage Handbook series, John Wright reveals the rich pickings to be had on the seashore - and the team at River Cottage explain how to cook them to perfection.
For the forager, the seashore holds surprising culinary potential. In this authoritative, witty book John Wright takes us on a trip to the seaside. But before introducing us to the various species to be harvested, he touches on such practicalities as conservation and the ethics of foraging; safety from tides, rocks and food poisoning; the law and access to the shore, our right to fish, landing sizes and seasons; and equipment such as nets, pots and hooks. Next comes the nitty-gritty: all the main British seashore species that one might be tempted to eat. The conservation status, taste and texture, availability, seasonality, habitat, collecting technique and biology of each species is covered; there are also quite a few gratuitous but fascinating diversions. The species covered include crustacea (brown shrimp, common crab, lobster, prawn, shore crab, spider crab, squat lobster, velvet swimming crab); molluscs (clams, cockle, dog whelk, limpet, mussel, oyster, razor clam, winkle); mushrooms; plants (alexanders, babbington’s orache, fennel, frosted orache, marsh samphire, perennial wall rocket, rock samphire, sea beet, sea buckthorn, sea holly, sea kale, sea purslane, sea rocket, spear-leaved orache, wild cabbage, wild thyme); and seaweed (carragheen, dulse, gut weed, laver, pepper dulse, sea lettuce, sugar kelp, kelp). Finally, there are thirty brilliant recipes. Introduced by Hugh Fearnley-Whittingstall, Edible Seashore is destined to join the other handbooks in the series as an indispensable household reference.
For the forager, the seashore holds surprising culinary potential. In this authoritative, witty book John Wright takes us on a trip to the seaside. But before introducing us to the various species to be harvested, he touches on such practicalities as conservation and the ethics of foraging; safety from tides, rocks and food poisoning; the law and access to the shore, our right to fish, landing sizes and seasons; and equipment such as nets, pots and hooks. Next comes the nitty-gritty: all the main British seashore species that one might be tempted to eat. The conservation status, taste and texture, availability, seasonality, habitat, collecting technique and biology of each species is covered; there are also quite a few gratuitous but fascinating diversions. The species covered include crustacea (brown shrimp, common crab, lobster, prawn, shore crab, spider crab, squat lobster, velvet swimming crab); molluscs (clams, cockle, dog whelk, limpet, mussel, oyster, razor clam, winkle); mushrooms; plants (alexanders, babbington’s orache, fennel, frosted orache, marsh samphire, perennial wall rocket, rock samphire, sea beet, sea buckthorn, sea holly, sea kale, sea purslane, sea rocket, spear-leaved orache, wild cabbage, wild thyme); and seaweed (carragheen, dulse, gut weed, laver, pepper dulse, sea lettuce, sugar kelp, kelp). Finally, there are thirty brilliant recipes. Introduced by Hugh Fearnley-Whittingstall, Edible Seashore is destined to join the other handbooks in the series as an indispensable household reference.

Yleiset tuotetiedot: Edible Seashore

Tuotekoodi: 14498613
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,02 x 0,2 x 0,13 m, 0,28 kg
Kustantamo: Bloomsbury Publishing PLC
Kirjan kieli: Englanti
Tyyppi: Ei ole määritelty
Myyjä: Bookstore Krisostomos, EasyShop
Tekijä: John Wright
Sivujen määrä: 240
Julkaisuvuosi: 2009

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Edible Seashore
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Edible Seashore kanssa

Sponsoroitu

Muiden myyjien tarjoukset (1)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

Myyjä: EasyShop 3.7
(55 asiakasarviota)

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

7. maaliskuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot

Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos