Evolutions in Bread

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Ken Forkish
Sivujen määrä: 256
Julkaisuvuosi: 2022
Tuotekoodi: 14823503
7799
Myyjä: KATARATA
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

10. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

12. joulukuuta

599

Postin noutopiste

12. joulukuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

12. joulukuuta

599

Matkahuollon noutopiste

12. joulukuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

12. joulukuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

12. joulukuuta

599

Kotiinkuljetus

12. joulukuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: KATARATA

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Evolutions in Bread

The New York Times best-selling author of Four Water Salt Yeast helps home bakers elevate their bread-making game with all-new recipes for same-day loaves, overnight cold-proof doughs and classic levains along with equipment lists, and important methods and techniques. Illustrations. Index.
The New York Times bestselling author of Flour Water Salt Yeast teaches you how to elevate your sandwich bread, breakfast toast, and overall bread-baking game using everything he’s learned in the last decade to perfect his loaves.If you want to craft artisan pan breads and rustic Dutch oven loaves at home with professional, consistent results, this is the book for you. Think crispy, crackly crusts and soft, airy interiors, just like from your favorite artisan bakery—except it came from your own oven.  Approachable to the home baker, while still being chock-full of expert knowledge and all-new recipes, Evolutions in Bread covers same-day loaves, overnight cold-proof doughs, and classic levains. Forkish shares the secrets he has learned for making sourdough starter that’s more flour efficient while also exploring classic breads and enriched doughs, such as Japanese Milk Bread and Brioche.  Included with each recipe is a handy baking schedule, helping newbies navigate their first starters and loaves. The doughs are also versatile; most can be prepared as a lidded pan loaf, open pan loaf, or as a rustic country loaf. This book will improve anyone's baking but also serves as a companion to Flour Water Salt Yeast, giving you everything you need to create any loaf imaginable.

Yleiset tuotetiedot: Evolutions in Bread

Tuotekoodi: 14823503
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,03 x 0,2 x 0,25 m, 0,57 kg
Kustantamo: Potter/Ten Speed/Harmony/Rodale
Kirjan kieli: Ei ole määritelty
Kannen tyyppi: Ei ole määritelty
Muoto: Perinteinen kirja
Tyyppi: Ei ole määritelty
Kirja: Ei
Myyjä: KATARATA
Tekijä: Ken Forkish
Sivujen määrä: 256
Julkaisuvuosi: 2022

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Evolutions in Bread
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Evolutions in Bread kanssa


Parhaat tuotteet myyjältä KATARATA