Food Lab: Better Home Cooking Through Science

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: J. Kenji Lopez-Alt
Sivujen määrä: 960
Julkaisuvuosi: 2015
Tuotekoodi: 14575473
Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle
5925
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

31. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
599

Postin noutopiste

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
599

Kotiinkuljetus

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
1299

Matkahuollon pakettiautomaatti

3. tammikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

3. tammikuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

3. tammikuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

3. tammikuuta

599

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Food Lab: Better Home Cooking Through Science

J. Kenji López-Alt shows that cooks dont need a state-of-the-art kitchen to cook perfect meals. In a book centred on much-loved dishes, Kenji explores the science behind searing, baking, blanching and roasting. In hundreds of easy-to-make recipes with over 1,000 full-colour images illustrating step-by-step instructions, readers will find out how to make perfect roast turkey with crackling skin, how to make extra fluffy or creamy scrambled eggs and much more. Combining the unrelenting curiosity of a cheerful science geek with the expert knowledge of a practised chef, The Food Lab gives readers practical tools and new approaches to apply when they next step into the kitchen.

Yleiset tuotetiedot: Food Lab: Better Home Cooking Through Science

Tuotekoodi: 14575473
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kustantamo: WW Norton & Co
Kirjan kieli: Ei ole määritelty
Kannen tyyppi: Ei ole määritelty
Muoto: Perinteinen kirja
Tyyppi: Ei ole määritelty
Kirja: Ei
Myyjä: Bookstore Krisostomos
Tekijä: J. Kenji Lopez-Alt
Sivujen määrä: 960
Julkaisuvuosi: 2015

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Food Lab: Better Home Cooking Through Science
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Food Lab: Better Home Cooking Through Science kanssa


Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos