Homemade Sausage: Recipes and Techniques to Grind, Stuff, and Twist Artisanal Sausage at Home

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: James Peisker, Chris Carter
Sivujen määrä: 160
Julkaisuvuosi: 2015
Tuotekoodi: 14407973
Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle
3379
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

31. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
599

Postin noutopiste

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
599

Kotiinkuljetus

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
1299

Matkahuollon pakettiautomaatti

3. tammikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

3. tammikuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

3. tammikuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

3. tammikuuta

599

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Homemade Sausage: Recipes and Techniques to Grind, Stuff, and Twist Artisanal Sausage at Home

The secret's out! Get cooking the very best homemade sausage with techniques from Nashville's Porter Road Butcher.Homemade Sausage is an extremely accessible guide for making sausage right in your own kitchen. James Peisker and Chris Carter of Nashville's Porter Road Butcher will guide you through all the necessary steps to create the very best sausage - just like they do.Learn important information on sourcing your meat from local farms for the highest quality and top flavor. From there, you'll discover techniques and trade secrets for grinding. You'll even find a list of the best tools for the job and how to use them successfully.Now comes the fun part, seasoning your sausage to create deep flavor profiles is one of the greatest benefits of making sausage at home. You control the spices, sodium, and more!Stuff and smoke your sausage - or don't- and create classic links, patties, brats, keilbasas, chorizos, andouilles, and more!Finally, enjoy your locally sourced, perfectly flavored sausage in mouth-watering recipes, like:Tomato Meat Sauce with ItalianBreakfast PinwheelsBangers and MashBratwurst with Sauerkraut and MustardJambalaya with AndouilleHot Chicken Sausage SandwichChorizo TortaMerguez with CouscousBoudin BallsCotechinno and Lentils &; Italian New Years DishBeer-Braised Bratwurst with whole grain mustard and sauerkrautRoasted Currywurst with spatzle and braised cabbageGrilled Kielbasa with Roasted Potatoes and Chimichurri SauceWhether you're a beginner or a seasoned pro, Homemade Sausage is your go-to guide for making better sausage.

Yleiset tuotetiedot: Homemade Sausage: Recipes and Techniques to Grind, Stuff, and Twist Artisanal Sausage at Home

Tuotekoodi: 14407973
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,02 x 0,2 x 0,25 m, 0,61 kg
Kustantamo: Quarry Books
Kirjan kieli: Englanti
Kannen tyyppi: Pehmeä
Muoto: Perinteinen kirja
Tyyppi: Ruoasta ja ravinnosta
Kirja: Ei
Myyjä: Bookstore Krisostomos
Tekijä: James Peisker, Chris Carter
Sivujen määrä: 160
Julkaisuvuosi: 2015

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Homemade Sausage: Recipes and Techniques to Grind, Stuff, and Twist Artisanal Sausage at Home
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Homemade Sausage: Recipes and Techniques to Grind, Stuff, and Twist Artisanal Sausage at Home kanssa


Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos