How to Make Coffee: The science behind the bean

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Lani Kingston
Sivujen määrä: 160
Julkaisuvuosi: 2017
Tuotekoodi: 14609098
Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle
2164
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

2. tammikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

7. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
599

Postin noutopiste

7. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
599

Kotiinkuljetus

7. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
1299

Matkahuollon pakettiautomaatti

7. tammikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

7. tammikuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

7. tammikuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

7. tammikuuta

599

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: How to Make Coffee: The science behind the bean

How to Make Coffee explores the scientific principles behind the art of coffee making, along with step-by-step instructions of all the major methods, and which beans, roast, and grind are best for them. This book also covers topics such as: The history of the bean Chemical composition Caffeine and decaf Milk Roasting and grinding Machines and gadgets . . . and many more Caffeine is the most widely consumed mind-altering molecule in the world; we cannot get enough of it. How is it that coffee has such a hold? Its all in the chemistry; the molecular structure of caffeine and the flavour-making phenols and fats that can be lured out from the bean by roasting, grinding and brewing. Making good coffee depends on understanding the science: why water has to be at a certain temperature, how roast affects taste, and what happens when you add cream. This book lays out the scientificprinciples for the coffee-loving non-scientist; stick to these and you will never drink an ordinary cup of joe again.

Yleiset tuotetiedot: How to Make Coffee: The science behind the bean

Tuotekoodi: 14609098
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,03 x 0,13 x 0,18 m, 0,3 kg
Kustantamo: The Ivy Press
Kirjan kieli: Ei ole määritelty
Kannen tyyppi: Ei ole määritelty
Muoto: Perinteinen kirja
Tyyppi: Ei ole määritelty
Kirja: Ei
Myyjä: Bookstore Krisostomos
Tekijä: Lani Kingston
Sivujen määrä: 160
Julkaisuvuosi: 2017

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

How to Make Coffee: The science behind the bean
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä How to Make Coffee: The science behind the bean kanssa


Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos