1

McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Harold Mcgee
Sivujen määrä: 896
Julkaisuvuosi: 2004
Tuotekoodi: 14510273
5484
Muiden myyjien tarjoukset (1):
8499
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

14. maaliskuuta

000

Postin pakettiautomaatti

18. maaliskuuta

599

Postin noutopiste

18. maaliskuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

18. maaliskuuta

599

Matkahuollon noutopiste

18. maaliskuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

18. maaliskuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

18. maaliskuuta

599

Kotiinkuljetus

18. maaliskuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
EasyShop
8499
  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

'This explains everything. Literally. I am so grateful to McGee for his tirelessness, his patience, and his commitment to answering the whys of the kitchen.' Samin Nosrat 'A goldmine of information about every ingredient and cooking process, answering all the questions you will ever have about food.' - Jamie Oliver 'Quite simply one of the greatest cookery books ever written' - Heston Blumenthal If you've ever wondered: Why fish goes off quicker than meat; How to tell stale eggs from fresh ones; Why you're supposed to leave pancake batter to rest; How it is that cheese can possibly have so many different permutations of flavour and texture; Why chopping onions makes you cry; Or even how to avoid poisoning your guests - then this is the book for you. The ultimate cookery classic, ON FOOD AND COOKING renders the everyday miracles of the kitchen wondrous and fascinating, shedding light on questions that have puzzled generations of cooks. Harold McGee's original was acclaimed as a masterpiece on both sides of the Atlantic, selling over 200,000 copies worldwide. Now completely rewritten for a new generation, reflecting the seismic shifts in science and upsurge in home cooking over the past two decades, this new book will amaze all those who love food.

Yleiset tuotetiedot: McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

Tuotekoodi: 14510273
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kustantamo: Hodder & Stoughton
Kirjan kieli: Englanti
Tyyppi: Ruoasta ja ravinnosta
Myyjä: Bookstore Krisostomos, EasyShop
Tekijä: Harold Mcgee
Sivujen määrä: 896
Julkaisuvuosi: 2004

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture kanssa

Sponsoroitu

Muiden myyjien tarjoukset (1)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

Myyjä: EasyShop 3.7
(55 asiakasarviota)

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

7. maaliskuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot

Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos