New Wildcrafted Cuisine: Exploring the Exotic Gastronomy of Local Terroir

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Pascal Baudar
Sivujen määrä: 432
Julkaisuvuosi: 2023
Tuotekoodi: 14481258
Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle
5405
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

31. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
599

Postin noutopiste

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
599

Kotiinkuljetus

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
1299

Matkahuollon pakettiautomaatti

3. tammikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

3. tammikuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

3. tammikuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

3. tammikuuta

599

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: New Wildcrafted Cuisine: Exploring the Exotic Gastronomy of Local Terroir

This gorgeous book will make you salivate and dream. Pascal Baudar is exploring important culinary terrain.Sandor Ellix Katz, author of the New York Times bestseller The Art of Fermentation  The New Wildcrafted Cuisine takes incorporating wild foods into your meals to a new, palate-bending level and in the process redefines terroir as weve come to know it.  Award-winning author and culinary alchemist Pascal Baudar, a professional forager and wild food instructor, combines his research and in-depth knowledge of plants and landscapes with the fascinating and innovative techniques of a master food preserver.  This beautifully photographed book offers up dozens of creative, seasonal recipes and instructions for preparing a variety of preserved foods, including Pickled Acorns, White SageLime Cider, Wild Kimchi Spice, Wild Mustards, Currant Capers, Infused Salts with Wild Herbs, Pine Needle Vinegar, and much more.   The New Wildcrafted Cuisine is sure to inspire both chefs and adventurous eaters to explore their own bioregions and find an astonishing array of plants and other materials that can be used in their own kitchens.  A beautiful book, loaded with recipes and techniques.Saveur  Pascals book contains some of the most unique and innovative ideas that youll ever find for using wild flavors. Clear instructions accompany each recipe, along with striking photos of the ingredients and finished products.Samuel Thayer, author of The Foragers Harvest  (Baudar is] perhaps the prince of wildcrafted haute cuisine: He creates visually stunning, palate-pleasing recipes using innovative cooking processes and foraged ingredientsNPRs The Salt  A gorgeously photographed collection of prose and recipes thats both survival manual and mission statement.Los Angeles Times

Yleiset tuotetiedot: New Wildcrafted Cuisine: Exploring the Exotic Gastronomy of Local Terroir

Tuotekoodi: 14481258
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,03 x 0,2 x 0,25 m, 0,57 kg
Kustantamo: Chelsea Green Publishing Co
Kirjan kieli: Englanti
Tyyppi: Ruoasta ja ravinnosta
Myyjä: Bookstore Krisostomos
Tekijä: Pascal Baudar
Sivujen määrä: 432
Julkaisuvuosi: 2023

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

New Wildcrafted Cuisine: Exploring the Exotic Gastronomy of Local Terroir
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä New Wildcrafted Cuisine: Exploring the Exotic Gastronomy of Local Terroir kanssa


Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos