Etsitkö täydellistä joululahjaa? Meiltä löydät yli 2 miljoonaa tuotetta edulliseen hintaan

Sushi at Home: The Beginner's Guide to Perfect, Simple Sushi

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Yuki Gomi
Sivujen määrä: 176
Julkaisuvuosi: 2013
Tuotekoodi: 14411753
2649
Muiden myyjien tarjoukset (1):
4720
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

2. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

4. joulukuuta

599

Postin noutopiste

4. joulukuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

4. joulukuuta

599

Matkahuollon noutopiste

4. joulukuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

4. joulukuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

4. joulukuuta

599

Kotiinkuljetus

4. joulukuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
Minced
4720 6464

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Sushi at Home: The Beginner's Guide to Perfect, Simple Sushi

Do you love buying sushi for lunch, enjoy eating at Japanese restaurants for dinner, but think sushi is too difficult to make at home? This title helps you learn the joys of cling film and the technique of rolling step-by-step and why a hairdryer is essential for making the all-important perfect sushi rice.
Yuki Gomi's Sushi at Home is a beautifully designed cookbook that will show, for the first time, how easy it is to make sushi at home Do you love buying sushi for lunch, enjoy eating at Japanese restaurants for dinner, but think sushi is too difficult to make at home? Well, think again! In Sushi at Home, Japanese chef and sushi teacher Yuki Gomi shows you just how easy - and inexpensive - making delicious and beautiful looking sushi can be. Learn: - Everything you need to know about how to buy and prepare fish, from salmon to scallops, from tuna to mackerel. - The joys of cling film and the technique of rolling step-by-step and why a hairdryer is essential for making the all-important perfect sushi rice. - Clever alternatives to traditional sushi styles (handball sushi; vegetarian sushi; soba sushi). - Fresh twists on classic recipes (miso soup with clams; prawn salad with tahini mustard dressing). Sushi at Home is all you need to master the art of making light, delicious and healthy sushi in your own kitchen. Yuki Gomi is a Japanese chef who has taught thousands of people how to make their own sushi. After studying at Le Cordon Bleu in Chicago, she trained under a master noodle chef, before moving to London and beginning to teach Japanese home cooking classes. Sushi at Home is her first book. www.yukiskitchen.com

Yleiset tuotetiedot: Sushi at Home: The Beginner's Guide to Perfect, Simple Sushi

Tuotekoodi: 14411753
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,02 x 0,2 x 0,24 m, 0,82 kg
Kustantamo: Penguin Books Ltd
Kirjan kieli: Englanti
Kannen tyyppi: Ei ole määritelty
Muoto: Perinteinen kirja
Tyyppi: Ei ole määritelty
Kirja: Ei
Myyjä: Bookstore Krisostomos, Minced
Tekijä: Yuki Gomi
Sivujen määrä: 176
Julkaisuvuosi: 2013

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Sushi at Home: The Beginner's Guide to Perfect, Simple Sushi
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Sushi at Home: The Beginner's Guide to Perfect, Simple Sushi kanssa

Muiden myyjien tarjoukset (1)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

Myyjä: Minced 3.8
(6 asiakasarviota)
-26%

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

29. marraskuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
4720 6464

Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos