1

Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods, 2nd Edition 2nd Revised edition

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Sandor Ellix Katz, Sally Fallon Morell
Sivujen määrä: 320
Julkaisuvuosi: 2016
Tuotekoodi: 14345378
3718
Muiden myyjien tarjoukset (1):
4624
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

14. maaliskuuta

000

Postin pakettiautomaatti

18. maaliskuuta

599

Postin noutopiste

18. maaliskuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

18. maaliskuuta

599

Matkahuollon noutopiste

18. maaliskuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

18. maaliskuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

18. maaliskuuta

599

Kotiinkuljetus

18. maaliskuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
EasyShop
4624
  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods, 2nd Edition 2nd Revised edition

Describes the benefits, worldwide traditions, and science of fermented foods, and provides recipes for such fare as brined garlic, ginger beer, tzatsiki, challah, tempeh, and apple cider vinegar.
The Book That Started the Fermentation RevolutionSandor Ellix Katz, winner of a James Beard Award and New York Times bestselling author, whom Michael Pollan calls the “Johnny Appleseed of Fermentation” returns to the iconic book that started it all, but with a fresh perspective, renewed enthusiasm, and expanded wisdom from his travels around the world. This self-described fermentation revivalist is perhaps best known simply as Sandorkraut, which describes his joyful and demystifying approach to making and eating fermented foods, the health benefits of which have helped launch a nutrition-based food revolution.Since its publication in 2003, and aided by Katz’s engaging and fervent workshop presentations, Wild Fermentation has inspired people to turn their kitchens into food labs: fermenting vegetables into sauerkraut, milk into cheese or yogurt, grains into sourdough bread, and much more. In turn, they’ve traded batches, shared recipes, and joined thousands of others on a journey of creating healthy food for themselves, their families, and their communities. Katz’s work earned him the Craig Clairborne lifetime achievement award from the Southern Foodways Alliance, and has been called “one of the unlikely rock starts of the American food scene” by The New York Times.This updated and revised edition, now with full color photos throughout, is sure to introduce a whole new generation to the flavors and health benefits of fermented foods. It features many brand-new recipes—including Strawberry Kvass, African Sorghum Beer, and Infinite Buckwheat Bread—and updates and refines original recipes reflecting the author’s ever-deepening knowledge of global food traditions that has influenced four-star chefs and home cooks alike. For Katz, his gateway to fermentation was sauerkraut. So open this book to find yours, and start a little food revolution right in your own kitchen.Praise for Sandor Ellix Katz and his books:“The Art of Fermentation is an extraordinary book, and an impressive work of passion and scholarship.”—Deborah Madison, author of Local Flavors“Sandor Katz has proven himself to be the king of fermentation.”—Sally Fallon Morell, President, The Weston A. Price Foundation“Sandor Katz has already awakened more people to the diversity and deliciousness of fermented foods than any other single person has over the last century.”—Gary Paul Nabhan, author of Growing Food in a Hotter, Drier Land“The fermenting bible.” — Newsweek“In a country almost clinically obsessed with sterilization Katz reminds us of the forgotten benefits of living in harmony with our microbial relatives.” — Grist

Yleiset tuotetiedot: Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods, 2nd Edition 2nd Revised edition

Tuotekoodi: 14345378
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kustantamo: Chelsea Green Publishing Co
Kirjan kieli: Ei ole määritelty
Kannen tyyppi: Ei ole määritelty
Muoto: Perinteinen kirja
Tyyppi: Ei ole määritelty
Kirja: Ei
Myyjä: Bookstore Krisostomos, EasyShop
Tekijä: Sandor Ellix Katz, Sally Fallon Morell
Sivujen määrä: 320
Julkaisuvuosi: 2016

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods, 2nd Edition 2nd Revised edition
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods, 2nd Edition 2nd Revised edition kanssa

Sponsoroitu

Muiden myyjien tarjoukset (1)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

Myyjä: EasyShop 3.7
(55 asiakasarviota)

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

27. helmikuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot

Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos