1

Wildcrafted Vinegars: Making and Using Unique Acetic Acid Ferments for Quick Pickles, Hot Sauces, Soups, Salad Dressings, Pastes, Mustards, and More

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Pascal Baudar
Sivujen määrä: 304
Julkaisuvuosi: 2023
Tuotekoodi: 14710733
4055
Muiden myyjien tarjoukset (1):
5024
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

14. maaliskuuta

000

Postin pakettiautomaatti

18. maaliskuuta

599

Postin noutopiste

18. maaliskuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

18. maaliskuuta

599

Matkahuollon noutopiste

18. maaliskuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

18. maaliskuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

18. maaliskuuta

599

Kotiinkuljetus

18. maaliskuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
EasyShop
5024
  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Wildcrafted Vinegars: Making and Using Unique Acetic Acid Ferments for Quick Pickles, Hot Sauces, Soups, Salad Dressings, Pastes, Mustards, and More

Award-winning author and forager Pascal Baudar uncovers incredible flavors and inspiring recipes to create unique, place-based vinegars using any landscape.Includes more than 100 delicious, easy recipes for quick pickles, soups, sauces, salad dressings, beverages, desserts, jams, and more!After covering yeast fermentation (The Wildcrafting Brewer) and lactic acid fermentation (Wildcrafted Fermentation), pioneering food expert Pascal Baudar completes his wild fermentation trilogy by tackling acetic acid ferments and the wide array of dishes you can create with them. Baudar delves deeply into the natural world for wild-gathered flavors: herbs, fruits, berries, roots, mushrooms—even wood, bark, and leaves—that play a vital part in infusing distinctive gourmet-quality vinegars.More than 100 recipes show how to use homemade vinegars to make a wide range of delicious foods: quick pickles, soups, sauces, salad dressings, beverages, desserts, jams, and other preserves.Recipes include:Pine, fir, and spruce–infused vinegarSmoked mushroom and seaweed vinegarBlueberry-mugwort vinegarWilder curry vinaigretteWasabi ginger vinegar saucePickled walnutsMountain oxymelAnd many more!Once you’ve mastered the basic methods for making and aging vinegars at home, you might be inspired to experiment on your own and find local plants that express the unique landscape and terroir wherever you happen to live. Or you might decide to forage for ingredients in your own garden or at a local farmers market instead. Either way, Pascal Baudar is an experienced and encouraging guide to safe and responsible wild-gathering and food preservation.“Pascal Baudar is a culinary visionary.”—Sandor Ellix Katz, author of The Art of Fermentation

Yleiset tuotetiedot: Wildcrafted Vinegars: Making and Using Unique Acetic Acid Ferments for Quick Pickles, Hot Sauces, Soups, Salad Dressings, Pastes, Mustards, and More

Tuotekoodi: 14710733
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,03 x 0,18 x 0,25 m, 0,74 kg
Kustantamo: Chelsea Green Publishing Co
Kirjan kieli: Englanti
Kannen tyyppi: Pehmeä
Muoto: Perinteinen kirja
Tyyppi: Ruoasta ja ravinnosta
Kirja: Kyllä
Myyjä: Bookstore Krisostomos, EasyShop
Tekijä: Pascal Baudar
Sivujen määrä: 304
Julkaisuvuosi: 2023

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Wildcrafted Vinegars: Making and Using Unique Acetic Acid Ferments for Quick Pickles, Hot Sauces, Soups, Salad Dressings, Pastes, Mustards, and More
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Wildcrafted Vinegars: Making and Using Unique Acetic Acid Ferments for Quick Pickles, Hot Sauces, Soups, Salad Dressings, Pastes, Mustards, and More kanssa

Sponsoroitu

Muiden myyjien tarjoukset (1)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

Myyjä: EasyShop 3.7
(55 asiakasarviota)

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

28. helmikuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot

Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos