Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Chris White, Jamil Zainasheff
Sivujen määrä: 300
Julkaisuvuosi: 2010
Tuotekoodi: 14239893
Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle
2704
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

7. tammikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

9. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1224
599

Postin noutopiste

9. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1224
599

Kotiinkuljetus

9. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1224
1299

Matkahuollon pakettiautomaatti

9. tammikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

9. tammikuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

9. tammikuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

9. tammikuuta

599

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation

Chris White, the founder of White Labs, a popular brewing yeast manufacturer, offers a guide to understanding and mastering the use of yeast in beer brewing. He provides comprehensive practical information for small scale professionals and advanced hobbyists. Neither a textbook on microbiology nor a guide to beer brewing, the work provides useful, easy to understand information on advanced yeast concepts, choosing the right yeast, all aspects of fermentation, creating yeast starters and culturing, and tips for troubleshooting problem fermentations. The work includes specific, how-to instructions for many fermentation tasks and problems as well as illustrations, photographs and charts for yeast formulation and use. Annotation ©2011 Book News, Inc., Portland, OR (booknews.com)

Yleiset tuotetiedot: Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation

Tuotekoodi: 14239893
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,02 x 0,16 x 0,23 m, 0,52 kg
Kustantamo: Brewers Publications
Myyjä: Bookstore Krisostomos
Tekijä: Chris White, Jamil Zainasheff
Sivujen määrä: 300
Julkaisuvuosi: 2010

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation kanssa


Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos