Candy CMXG 20DS

(0)
Lisätiedot:
Kapasiteetti: 20 l
Grilli: Kyllä
Teho: 700 W
Tuotekoodi: 2975438

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Candy CMXG 20DS

Jos etsit kodinkoneita parhaaseen hintaan, älä ohita Grill Mikroaaltouuni Candy CMXG 20DS 20 L ECO 700 W ja laaja valikoima pieniä kodinkoneita!

 • Väri: -Hopea
 • -Teho:, 700 W
 • Tilavuus: 20 L
 • -Arvioidut mitat: 44 x 25,8 x 36 cm
 • Grilli Grilli teline.
 • -Pyörivä levy:
  • Kyllä
  • Ø 24,5 cm
 • Ominaisuudet: ,ECO

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Candy Group on Fumgall-perheelle kuuluva yksityinen yritys, joka on Euroopan johtava kodinkoneiden valmistaja, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat: pesukoneet, astianpesukoneet, kuivaavat pesukoneet, kuivausrummut, jääkaapit, integroidut ja vapaasti seisovat liedet ja uunit.
Vuonna 1945 Candy valmisti ensimmäisen italialaisen pesukoneen, ja 1950-luvun lopulla hän keksi modernin edestä täytettävän pesukoneen, josta on tullut synonyymi pyykinpesulle Italiassa. Nykyään Candy on kansainvälinen brändi, joka tarjoaa laajan valikoiman toiminnallisia laitteita huipputekniikalla ja italialaisella muotoilulla. Missio ei ole muuttunut vuosien saatossa: vastata kuluttajien tarpeisiin tarjoamalla heille innovatiivisia, mutta helppokäyttöisiä ja edullisia tuotteita.
Uusien teknologioiden ansiosta Candy Group on pystynyt saavuttamaan kaksi tavoitetta: kuluttajien tyytyväisyys ja ympäristönsuojelu. Tuotantoprosessi on järjestetty päästöjen vähentämiseksi ja eri maiden lakien mukaisesti. Ympäristönäkökulmalla pyritään myös vähentämään Candyn kodinkoneiden energiankulutusta.
Löydä tarpeitasi vastaavat Candy-laitteet helpottamaan arkeasi: pesukoneet, kuivausrummut, jääkaapit, uunit ja paljon muuta. 

Candy CMXG 20DS

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Candy CMXG 20DS

Tuotekoodi: 2975438
Kategoria: Mikroaaltouunit
Valmistajan koodi: S0415542
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,49 x 0,304 x 0,3919 m, 10 kg
Tuotemerkki: Candy
Väri: Hopea
Kokoonpano: Itsenäinen
Hallinto: Mekaaninen
Ajastin: Ei ole määritelty
Grilliteho: -
Kapasiteetti: 20 l
Grilli: Kyllä
Teho: 700 W
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Candy tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Candy CMXG 20DS
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu