-Lasten vuodevaatteet 100x135, 2-osainen

Tuotekoodi: 3641067
Tyyppi:
Pussilakanan mitat:

Ilmoittaa huovan koon senttimetreinä (cm).

Materiaali:
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 030
Rekisteröidy
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: -Lasten vuodevaatteet 100x135, 2-osainen

Vuodevaatteet on valmistettu puuvillasta, joka on hengittävä, pehmeä ja miellyttävän tuntuinen. Kangas on käsitelty puhdistusaineella, joka takaa, että se säilyttää kokonsa monien pesujen jälkeenkin. Nykyaikaiset painotekniikat tekevät vuodevaatteista turvallisia lapsille. Sillä on OEKO-TEX-sertifiointi, mikä tarkoittaa, että se ei sisällä haitallisia aineita. Mitoitustoleranssi: +/- 5%. 
Pussilakana ja tyynyliina lukolla. 
Väri: ruskea-valko-harmaa
Materiaali: 100 % puuvillaa.
Mitat: 100x135 cm, 1 tyynynpäällinen 40x60 cm.
Pakattu muovipakkaukseen.

Puuvilla on muotiteollisuuden tärkein tekstiilimateriaali, jota kasvaa lähes kaikilla maailman trooppisilla ja subtrooppisilla alueilla Yhdysvalloissa, Kiinassa, Intiassa, Uzbekistanissa, Pakistanissa, Brasiliassa ja Turkissa. Puuvillan tuotanto on monimutkainen prosessi siementen kylvöstä sadonkorjuuseen ja puuvillan käsittelyyn. Kasvista uutettu kuitu kehrätään langoiksi, jotka kudotaan pehmeäksi ja kestäväksi kankaaksi Puuvillakasvi tarvitsee paljon aurinkoa ja vettä sekä pitkän kasvukauden ilman pakkasta. Puuvilla on pehmeää, hellävaraista, erittäin hyvin kosteutta imevää ja rakenteensa ansiosta ilmaa läpäisevämpää kuin synteettiset kuidut. Se on myös erittäin vahvaa ja kulutusta kestävää, minkä vuoksi puuvillaa käytetään laajalti vaatteiden, vuodevaatteiden, pyyhkeiden, kodinsisustus- ja muiden tuotteiden valmistuksessa.

Jos etsit helppoja ja taloudellisia ideoita, antaaksesi sängyllesi ylellisen ja yksilöllisen ulkonäön, hanki siihen uudet vuodevaatteet. Nämä mukavat setit sisältävät yleensä pussilakanan ja siihen sopivat tyynyliinat. Suurempiin sarjoihin voi kuulua myös lakanat ja koristeelliset tyynynpäälliset. Jos sängyn päivityksestä on kulunut pitkä aika, voi juuri nyt olla oikea aika. Vuodevaatteiden ostamiseen voivat vaikuttaa monet tekijät, kuten: Mukavuus: vuodevaatteiden valmistukseen käytetty materiaali ja kankaan kudos voivat vaikuttaa mukavuuden tunteeseen. Lankojen lukumäärä viittaa kudottujen lankojen määrään kankaan neliösenttimetriä kohti, joka vaihtelee 100:sta 1000:een. Yleensä mitä suurempi lankojen määrä, sitä pehmeämpi kangas. Alemmat numerot voivat tuntua karkeamilta, koska kudonta on löysempää. Hengittävyys: Kun ostat uusia vuodevaatteita, pidä mielessä haluamasi nukkumislämpötila. Jos hikoilet useimmiten nukkuessasi, osta hengittävistä kankaista valmistetut vuodevaatteet. Päinvastoin, jos olet altis paleltumalle, saatat tarvita ainakin yhden synteettisen kerroksen kehon lämmön säilyttämiseksi. Hypoallergeeninen: Allergiset ihmiset voivat hyötyä vuodevaatteista, joilla on antimikrobisia ominaisuuksia. Valitse materiaalit, jotka kestävät luonnollisesti pölypunkkeja ja hometta.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: -Lasten vuodevaatteet 100x135, 2-osainen

Tuotekoodi: 3641067
Kategoria: Pussilakanat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,3 x 0,25 x 0,07 m, 1 kg
Tyyppi: Yhden hengen vuodevaatteet
Pussilakanan mitat:

Ilmoittaa huovan koon senttimetreinä (cm).

100x135 cm
Tyynyliinan mitat:

Ilmoittaa tyynyjen koon senttimetreinä (cm).

40x60 cm
Materiaali: Puuvilla
Tuotteiden lukumäärä setissä, kpl:

Ilmaisee vuodevaatteiden sarjan muodostavien kappaleiden määrän.

2 kpl
Kuvio: Eläimet
Väri: Harmaa, Valkoinen, Ruskea
Alkuperämaa: Puola
Tuotemerkki: Mariall
Näytä: Mariall, puuvilla pussilakanat
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Mariall tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä -Lasten vuodevaatteet 100x135, 2-osainen kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia