Interaktiivinen piano, maatilan eläimet

(0)
Lisätiedot:
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tuotekoodi: 8516187
1724
2675
-35%
Myyjä: ABC lelut 4
Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

30. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

3. toukokuuta

599

Postin noutopiste

3. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

3. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

3. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

3. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: ABC lelut 4
  • 78% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Interaktiivinen piano, maatilan eläimet

Piano Learning English for Kids with village motifs on söpö ja opettavainen lelu, joka tarjoaa pienelle lapsellesi interaktiivisen englannin oppimisseikkailun. Tämä setti yhdistää aakkosten, numeroiden, eläinten äänien ja maaseudun elämän tunnelman elementtejä luodakseen mukaansatempaavan oppimisympäristön. Pianonäppäimissä on numerot A-H aakkosten kirjaimia varten ja 1-8 numeroita varten. Tämä antaa lapselle mahdollisuuden paitsi oppia peruskirjaimet ja -numerot myös yhdistää ne erilaisiin maaseutuelämälle tyypillisiin ääniin ja eläimiin. Maaseutumotiivi antaa pianolle lämpimän ja ystävällisen tunnelman, ja näppäimet on yhdistetty eläinten ääniin ja englanninkielisiin nimiin. Tämä tekee pianosta paitsi oppimisvälineen myös vuorovaikutteisen kokemuksen, joka aktivoi aisteja ja kehittää kielitaitoa. Lapsi voi tutustua kirjainten, numeroiden ja eläinten äänien maailmaan ja samalla löytää maaseutuympäristön tunnelman. Setti kannustaa hauskaan ja ystävälliseen oppimiseen, joten lapset ovat innokkaita osallistumaan opettavaisiin peleihin ja kehittämään samalla kognitiivisia ja kielellisiä taitoja.Pianon mitat: 24 cm x 19 cm x 5 cm x 5 cm.Ääni- ja valoefektit toimivat kolmella 1,5 AA-paristolla, jotka eivät sisälly toimitukseen.Lelu sopii yli 3-vuotiaille lapsille.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.

Opettavat lelut ja pelit

Opetuslelut ja -leikit ovat hauska tapa viettää vapaa-aikaa, ja oikeanlaisten leikkivälineiden valinta auttaa kehittämään henkistä toimintaa, kielellisiä taitoja, keskittymiskykyä ja luovuutta. Näiden pelien joukossa suosituimmilla lastenleluilla on kasvatuksellinen tehtävä: ne edistävät lapsen kehitystä ja hänen ympäristönsä ja esineiden tuntemustaan. Parhaita opetusleluja ovat ne, jotka on valittu lapsen ikäryhmän ja häntä kiinnostavien asioiden mukaan. Kaikenlaiset palapelit ja rakennuspalikat, soittimet, robotiikkasarjat ja muut oppimisvälineet kehittävät ongelmanratkaisutaitoja ja herättävät uteliaisuutta ympäristöä kohtaan. Lapset laajentavat horisonttiaan leikkimällä erityyppisillä leluilla, yksinkertaisista leikeistä, kuten kirjainten opettelemisesta muistikorttien avulla tai kuutioiden kokoamisesta kuvaksi, monimutkaisempiin leikkeihin, kuten kokonaisten sanojen luomiseen. Erilaiset sarjat, kosketeltavat lelut, puhuvat, leikkivät ja vuorovaikutteiset lelut ja leikkivälineet tekevät oppimisprosessista paljon hauskempaa ja mielenkiintoisempaa. Lapset saavat tekemistä ja oppivat myös uusia asioita. Laajasta valikoimasta opettavaisia pelejä voit valita oikeat lelut perheellesi, ja ne ovat loistava lahja läheisillesi.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Interaktiivinen piano, maatilan eläimet

Tuotekoodi: 8516187
Kategoria: Kehittävät lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,29 x 0,15 x 0,35 m, 0,5 kg
Tyyppi: Lelusoittimet, Opettavaiset lelut ja pelit
Näytä: Lean Toys, lelusoittimet kehittävät lelut, Lean Toys, opettavaiset lelut ja pelit kehittävät lelut
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: AA 1.5V
Alkuperämaa: Kiina
Älyominaisuus: Ei
Myyjä: ABC lelut
Tuotemerkki: Lean Toys
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lean Toys tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Interaktiivinen piano, maatilan eläimet
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu