Karaoke-mikrofoni Bluetooth-kaiutin Sininen

(0)
Lisätiedot:
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tuotekoodi: 6235107
1550
Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Perjantai, 26. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

30. huhtikuuta

599

Postin noutopiste

30. huhtikuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

30. huhtikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

30. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

30. huhtikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

 • 65% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Karaoke-mikrofoni Bluetooth-kaiutin Sininen

Karaoke-mikrofoni kaiutin (sininen versio)

 • Monipuolinen - mikrofonissa on kaksi kaiutinta, jotka mahdollistavat laulujen kuuntelun ja tallentamisen; se yhdistetään ulkoisiin laitteisiin (kuten puhelin, tabletti, älytelevisio käyttöjärjestelmällä ANDROID tai IOS) Bluetooth 4.0:n tai mukana olevan kaapelin avulla. Laitteen ollessa yhdistettynä ääni soitetaan mikrofonin kaiuttimissa. Laitteeseen on käynnistettävä musiikki, karaoke-sovellus tai YouTube-video, jonka jälkeen kuulet kaiuttimista musiikkia ja yhdistetty laite näyttää tekstin. Mikrofoni pärjää mainiosti myös haastattelujen, radiopodcastien, suoratoiston ja monien muiden tilanteiden tallentamisessa.
   
 • Äänen modulointi - laulettaessa mikrofoni mahdollistaa äänen voimakkuuden, musiikkipohjan, bassojen ja sopraanojen säätämisen. Melunvaimennuksen ansiosta ääni kuulostaa puhtaalta, ja äänen muuttaminen antaa laulajalle itsevarmuutta ja yllättää jokaisen kuulijan. Mikrofonilla voi myös lisätä kaikuvaikutuksen, joka luo DJ-klubin soittotunteen.
   
 • Kannettava - kevyt, pienikokoinen ja kätevä, joten sen voi ottaa mukaan minne tahansa - kaverin juhliin tai ulos. Mikrofoni saa monen juhlan vauhtiin! Se on myös loistava idea lasten leikkeihin. Sen käyttämiseen ei tarvita sovellusten asentamista.
   
 • Viehättävä ulkonäkö - kiiltävä metalliväri on aina tyylikäs. Eleganttia suunnittelua täydentää hienovarainen kaiuttimien valaistus. Se on loistava lahjaidea kaikenikäisille.
   
 • Tekniset tiedot - taajuusalue: 100 Hz - 10 kHz; sisäänrakennettu 1200 mAh litiumioniakku; virtalähde: USB-laturi (latausjännite 5V); äänen parametrien säätö: Bassot, Sopraanot, Kaiku; puhelinyhteys - Android / IOS; Bluetooth-versio - 4.0; mitat (pituus/leveys/korkeus): 7,5/7,5/23 cm; paino: 255 g; paino pakkauksen kanssa: 330 g.

Tekniset tiedot

 • väri: Sininen
 • taajuusalue: 100 Hz - 10 kHz
 • akku: 1200 mAh litiumioni
 • käyttöaika: 6-8 tuntia
 • virtalähde: USB-laturi (latausjännite 5V)
 • äänen parametrien säätö: Bassot, Sopraanot, Kaiku
 • puhelinyhteys - Android / IOS
 • SD-korttipaikka: kyllä
 • AUX-tulo: kyllä
 • Bluetooth-versio - 4.0
 • mitat (pituus/leveys/korkeus): 7,5/7,5/23 cm
 • paino: 255 g
 • paino pakkauksen kanssa: 330 g

Pakkauksessa

 • mikrofoni
 • sisäänrakennettu akku
 • USB-miniUSB-kaapeli

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Opettavat lelut ja pelit

Opetuslelut ja -leikit ovat hauska tapa viettää vapaa-aikaa, ja oikeanlaisten leikkivälineiden valinta auttaa kehittämään henkistä toimintaa, kielellisiä taitoja, keskittymiskykyä ja luovuutta. Näiden pelien joukossa suosituimmilla lastenleluilla on kasvatuksellinen tehtävä: ne edistävät lapsen kehitystä ja hänen ympäristönsä ja esineiden tuntemustaan. Parhaita opetusleluja ovat ne, jotka on valittu lapsen ikäryhmän ja häntä kiinnostavien asioiden mukaan. Kaikenlaiset palapelit ja rakennuspalikat, soittimet, robotiikkasarjat ja muut oppimisvälineet kehittävät ongelmanratkaisutaitoja ja herättävät uteliaisuutta ympäristöä kohtaan. Lapset laajentavat horisonttiaan leikkimällä erityyppisillä leluilla, yksinkertaisista leikeistä, kuten kirjainten opettelemisesta muistikorttien avulla tai kuutioiden kokoamisesta kuvaksi, monimutkaisempiin leikkeihin, kuten kokonaisten sanojen luomiseen. Erilaiset sarjat, kosketeltavat lelut, puhuvat, leikkivät ja vuorovaikutteiset lelut ja leikkivälineet tekevät oppimisprosessista paljon hauskempaa ja mielenkiintoisempaa. Lapset saavat tekemistä ja oppivat myös uusia asioita. Laajasta valikoimasta opettavaisia pelejä voit valita oikeat lelut perheellesi, ja ne ovat loistava lahja läheisillesi.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Karaoke-mikrofoni Bluetooth-kaiutin Sininen

Tuotekoodi: 6235107
Kategoria: Kehittävät lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,25 x 0,09 x 0,08 m, 0,8 kg
Tyyppi: Lelusoittimet, Opettavaiset lelut ja pelit
Näytä: Lean Toys, lelusoittimet kehittävät lelut, Lean Toys, opettavaiset lelut ja pelit kehittävät lelut
Paristokäyttöinen: Ei
Vaaditut paristot: 3.7 LiPo
Älyominaisuus: Kyllä
Myyjä: Omegisza pl
Tuotemerkki: Lean Toys
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lean Toys tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Karaoke-mikrofoni Bluetooth-kaiutin Sininen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu