Kehittävä peli, Rubikin kuutio, Electronics LV-297, 1 kpl

(0)
Lisätiedot:
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tuotekoodi: 8518892
999
1200
-16%
Myyjä: You can 3.5
Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

16. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

20. toukokuuta

599

Postin noutopiste

20. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

20. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

20. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

20. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: You can 3.5
  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Kehittävä peli, Rubikin kuutio, Electronics LV-297, 1 kpl

Haluatko antaa lapsellesi pelin, joka ei vain anna iloa, vaan auttaa myös kehittämään loogista ajattelua, avaruudellista mielikuvitusta ja luovuutta? Silloin opetuspeli - Rubikin kuutio Electronics LV-297 - on täydellinen valinta!

Tämä hämmästyttävä Rubikin kuutio ei ole pelkkä lelu, vaan todellinen kouluttaja lapsesi mielelle. Rubikin kuutiolla pelaaminen edistää loogisen ajattelun, ahkeruuden, ongelmanratkaisutaitojen ja luovien lähestymistapojen kehittymistä monimutkaisten ongelmien ratkaisemiseen.

Rubikin kuutio Electronics LV-297 ei ole vain klassinen palapeli, vaan myös tehokas väline lapsesi älykkyyden kehittämiseen. Jokainen kuution kierros vaatii keskittymistä, kärsivällisyyttä ja strategista ajattelua, jolloin lapset voivat kehittää analysointi-, suunnittelu- ja päätöksentekotaitoja.

Rubikin kuutiomme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista käyttäen kehittynyttä teknologiaa sen kestävyyden ja luotettavuuden varmistamiseksi. Jokainen yksityiskohta on huolella muotoiltu, jotta pyöriminen olisi helppoa ja sujuvaa, mikä tekee pelistä entistä hauskempaa ja mukavampaa pelata.

Lisäksi Electronics Rubik's Cube LV-297 on saatavana kompaktissa muodossa ja mahtuu helposti laukkuun tai taskuun, joten se on täydellinen kumppani matkoilla, retkillä tai koulussa. Näin lapsesi voi nauttia pelaamisesta missä ja milloin tahansa.

Älä missaa tilaisuutta antaa lapsellesi tämä hämmästyttävä kehitystyökalu! Anna hänen tuntea monimutkaisten ongelmien ratkaisemisen ilo ja saavuttaa uusia korkeuksia mielensä kehittämisessä Electronics Rubikin kuution LV-297 avulla.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Opettavat lelut ja pelit

Opetuslelut ja -leikit ovat hauska tapa viettää vapaa-aikaa, ja oikeanlaisten leikkivälineiden valinta auttaa kehittämään henkistä toimintaa, kielellisiä taitoja, keskittymiskykyä ja luovuutta. Näiden pelien joukossa suosituimmilla lastenleluilla on kasvatuksellinen tehtävä: ne edistävät lapsen kehitystä ja hänen ympäristönsä ja esineiden tuntemustaan. Parhaita opetusleluja ovat ne, jotka on valittu lapsen ikäryhmän ja häntä kiinnostavien asioiden mukaan. Kaikenlaiset palapelit ja rakennuspalikat, soittimet, robotiikkasarjat ja muut oppimisvälineet kehittävät ongelmanratkaisutaitoja ja herättävät uteliaisuutta ympäristöä kohtaan. Lapset laajentavat horisonttiaan leikkimällä erityyppisillä leluilla, yksinkertaisista leikeistä, kuten kirjainten opettelemisesta muistikorttien avulla tai kuutioiden kokoamisesta kuvaksi, monimutkaisempiin leikkeihin, kuten kokonaisten sanojen luomiseen. Erilaiset sarjat, kosketeltavat lelut, puhuvat, leikkivät ja vuorovaikutteiset lelut ja leikkivälineet tekevät oppimisprosessista paljon hauskempaa ja mielenkiintoisempaa. Lapset saavat tekemistä ja oppivat myös uusia asioita. Laajasta valikoimasta opettavaisia pelejä voit valita oikeat lelut perheellesi, ja ne ovat loistava lahja läheisillesi.

Opettavat lelut ja pelit

Jokainen vanhempi haluaa antaa lapselleen parhaan mahdollisen alun elämälle ja mahdollisuuden kehittyä heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Opetuslelut saattavat vaikuttaa hyvin yksinkertaisilta, mutta niiden tehtävä on hyvin tärkeä. Leikkilelut parantavat motorisia taitoja ja kehittävät luovuutta.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Kehittävä peli, Rubikin kuutio, Electronics LV-297, 1 kpl

Tuotekoodi: 8518892
Kategoria: Kehittävät lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,04 x 0,04 x 0,08 m, 0,2 kg
Tyyppi: Opettavaiset lelut ja pelit, Opettavat lelut ja pelit
Näytä: Electronics LV, opettavaiset lelut ja pelit kehittävät lelut, Electronics LV, opettavat lelut ja pelit kehittävät lelut
Paristokäyttöinen: Ei
Vaaditut paristot: Ei
Alkuperämaa: Kiina
Älyominaisuus: Ei
Myyjä: You can
Tuotemerkki: Electronics LV
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Electronics LV tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Kehittävä peli, Rubikin kuutio, Electronics LV-297, 1 kpl
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu