Lautapeli, Nappaa mato

(0)
Lisätiedot:
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tuotekoodi: 8515662
1744
2790
-37%
Myyjä: ABC lelut 4
Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

30. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

3. toukokuuta

599

Postin noutopiste

3. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

3. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

3. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

3. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: ABC lelut 4
  • 78% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Lautapeli, Nappaa mato

Pelissä keskitytään värien ja laskemisen oppimiseen ja kehitetään samalla hienomotoriikkaa ja silmän ja käden koordinaatiota. Magneettiset elementit tekevät pelistä paitsi houkuttelevan myös käytännöllisen - se ei vaadi paristoja ja sitä voi pelata missä tahansa. Pikkulapsen tehtävänä on vetää magneettilinnun avulla kastematoja puusta ja laittaa ne nälkäisen kanan nokkaan. Se ei ole vain hauskaa puuhaa, vaan myös tapa kehittää kärsivällisyyttä, sitoutumista ja kädentaitoja. Puun ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa eri vaikeustasot. Se voidaan asettaa vaakasuoraan, jolloin lapsesi voi harjoitella tähtäämistä, tai pystysuoraan haastavampaa haastetta varten. "Catch the Worm" ei ole vain peli, vaan myös opetusväline, joka rikastuttaa pienen lapsesi jokapäiväistä leikkiä. Se tekee oppimisesta jännittävän seikkailun, joka on täynnä värejä, iloa ja uusia taitoja.Puun mitat: 20,5 x 18 x 9 cm.Sopii yli 3-vuotiaille lapsille. 

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Opettavat lelut ja pelit

Opetuslelut ja -leikit ovat hauska tapa viettää vapaa-aikaa, ja oikeanlaisten leikkivälineiden valinta auttaa kehittämään henkistä toimintaa, kielellisiä taitoja, keskittymiskykyä ja luovuutta. Näiden pelien joukossa suosituimmilla lastenleluilla on kasvatuksellinen tehtävä: ne edistävät lapsen kehitystä ja hänen ympäristönsä ja esineiden tuntemustaan. Parhaita opetusleluja ovat ne, jotka on valittu lapsen ikäryhmän ja häntä kiinnostavien asioiden mukaan. Kaikenlaiset palapelit ja rakennuspalikat, soittimet, robotiikkasarjat ja muut oppimisvälineet kehittävät ongelmanratkaisutaitoja ja herättävät uteliaisuutta ympäristöä kohtaan. Lapset laajentavat horisonttiaan leikkimällä erityyppisillä leluilla, yksinkertaisista leikeistä, kuten kirjainten opettelemisesta muistikorttien avulla tai kuutioiden kokoamisesta kuvaksi, monimutkaisempiin leikkeihin, kuten kokonaisten sanojen luomiseen. Erilaiset sarjat, kosketeltavat lelut, puhuvat, leikkivät ja vuorovaikutteiset lelut ja leikkivälineet tekevät oppimisprosessista paljon hauskempaa ja mielenkiintoisempaa. Lapset saavat tekemistä ja oppivat myös uusia asioita. Laajasta valikoimasta opettavaisia pelejä voit valita oikeat lelut perheellesi, ja ne ovat loistava lahja läheisillesi.

Opettavat lelut ja pelit

Jokainen vanhempi haluaa antaa lapselleen parhaan mahdollisen alun elämälle ja mahdollisuuden kehittyä heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Opetuslelut saattavat vaikuttaa hyvin yksinkertaisilta, mutta niiden tehtävä on hyvin tärkeä. Leikkilelut parantavat motorisia taitoja ja kehittävät luovuutta.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Lautapeli, Nappaa mato

Tuotekoodi: 8515662
Kategoria: Kehittävät lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,35 x 0,15 x 0,29 m, 0,3 kg
Tyyppi: Opettavaiset lelut ja pelit, Opettavat lelut ja pelit
Näytä: Lean Toys, opettavaiset lelut ja pelit kehittävät lelut, Lean Toys, opettavat lelut ja pelit kehittävät lelut
Paristokäyttöinen: Ei
Vaaditut paristot: Ei
Älyominaisuus: Ei
Myyjä: ABC lelut
Tuotemerkki: Lean Toys
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lean Toys tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Lautapeli, Nappaa mato
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu