Metsän eläimet, opetuspakkaus

(0)
Lisätiedot:
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tuotekoodi: 8516107
2375
4201
-43%
Myyjä: ABC lelut 4
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

30. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

3. toukokuuta

599

Postin noutopiste

3. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

3. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

3. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

3. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: ABC lelut 4
  • 78% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Metsän eläimet, opetuspakkaus

Piano Concerto in the Woods for Kids on epätavallinen ja opettavainen lelu, jossa yhdistyvät musiikilliset, sensoriset ja vuorovaikutteiset elementit ja joka luo viehättävän ympäristön pienille lapsille.

Piano on viehättävän metsän muotoinen, mikä kiinnittää lapsen huomion välittömästi. Koko rakenne on suunniteltu harkitusti niin, että se kannustaa pientä lasta tutkimaan eri elementtejä. Pianopuulla ei ole vain koristeellinen tehtävä, vaan se luo myös vuorovaikutteisen tilan. Sen oksilla roikkuu settiin kuuluva keinu, jonka päällä voi keinua söpö pikkulintu tai nalle. Se ei ole vain osa leikkiä, vaan myös motorista stimulaatiota lapselle.Puun latvassa on opettavainen paneeli, joka stimuloi pienen lapsen aisteja. Kun lapsi painaa kissa-, lintu- tai apinaelementtejä, kukin niistä antaa omanlaisensa äänen. Tämä on loistava tapa kehittää kuuntelutaitoja ja motorista koordinaatiota.Puun rungossa on myös luola, jossa on ovi, mikä lisää yllätyksellisyyttä ja kannustaa tutkimaan eri paikkoja. Pikkulapsi voi tutkia tätä piilotettua tilaa, mikä kehittää kognitiivisia ja manipulatiivisia taitoja.Niittyä muistuttava vihreä paneeli sisältää pianon. Siinä on viisi painiketta, joissa on nuottien melodia ja eläinten ääniä. Näin lapsi voi paitsi kehittää musiikillisia taitoja myös oppia erilaisia eläinääniä.Koko lelu luo harmonisen ja vuorovaikutteisen tilan, joka kehittää lapsen aisteja, stimuloi mielikuvitusta ja kehittää perustaitoja. Konserttipiano metsässä ei ole vain lelu vaan myös väline pienten lasten monipuoliseen kehitykseen. Pianon mitat:30 cm x 28 cm x 7 cm.  Ääni- ja valoefektit toimivat kolmella 1,5 AA-paristolla, jotka eivät sisälly sarjaan. 

CE-sertifioitu ja EN71-yhteensopiva. Sopii yli 3-vuotiaille lapsille.CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.

Opettavat lelut ja pelit

Opetuslelut ja -leikit ovat hauska tapa viettää vapaa-aikaa, ja oikeanlaisten leikkivälineiden valinta auttaa kehittämään henkistä toimintaa, kielellisiä taitoja, keskittymiskykyä ja luovuutta. Näiden pelien joukossa suosituimmilla lastenleluilla on kasvatuksellinen tehtävä: ne edistävät lapsen kehitystä ja hänen ympäristönsä ja esineiden tuntemustaan. Parhaita opetusleluja ovat ne, jotka on valittu lapsen ikäryhmän ja häntä kiinnostavien asioiden mukaan. Kaikenlaiset palapelit ja rakennuspalikat, soittimet, robotiikkasarjat ja muut oppimisvälineet kehittävät ongelmanratkaisutaitoja ja herättävät uteliaisuutta ympäristöä kohtaan. Lapset laajentavat horisonttiaan leikkimällä erityyppisillä leluilla, yksinkertaisista leikeistä, kuten kirjainten opettelemisesta muistikorttien avulla tai kuutioiden kokoamisesta kuvaksi, monimutkaisempiin leikkeihin, kuten kokonaisten sanojen luomiseen. Erilaiset sarjat, kosketeltavat lelut, puhuvat, leikkivät ja vuorovaikutteiset lelut ja leikkivälineet tekevät oppimisprosessista paljon hauskempaa ja mielenkiintoisempaa. Lapset saavat tekemistä ja oppivat myös uusia asioita. Laajasta valikoimasta opettavaisia pelejä voit valita oikeat lelut perheellesi, ja ne ovat loistava lahja läheisillesi.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Metsän eläimet, opetuspakkaus

Tuotekoodi: 8516107
Kategoria: Kehittävät lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,36 x 0,28 x 0,07 m, 1 kg
Tyyppi: Lelusoittimet, Opettavaiset lelut ja pelit
Näytä: Lean Toys, lelusoittimet kehittävät lelut, Lean Toys, opettavaiset lelut ja pelit kehittävät lelut
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: AA 1.5V
Alkuperämaa: Kiina
Älyominaisuus: Ei
Myyjä: ABC lelut
Tuotemerkki: Lean Toys
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lean Toys tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Metsän eläimet, opetuspakkaus
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu