Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Monkeyman: Joustava gorilla

(0)
Lisätiedot:
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tuotekoodi: 7682617
2878
Myyjä: La Bella 3.5
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

16. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

20. toukokuuta

599

Postin noutopiste

20. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

20. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

20. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

20. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: La Bella 3.5

Tuotteen kuvaus: Monkeyman: Joustava gorilla

Monkeyman on valmis tarttumaan pahimpaan väkivaltaan. Tämä melko tottelevainen gorilla on tuhoutumaton. Se kestää huimaa putoamista ja sadistisimpia iskuja. Sen muokattava ja joustava materiaali muotomuistilla mahdollistaa kasvojen muodonmuutoksen ja palauttamisen alkuperäiseen muotoonsa.

Lisää tietoa:

Olemme ylpeitä voidessamme esitellä Monkeymanin, kaikkien aikojen muovautuvimman gorillan. Voit saada hänet kärsimään pahimmista kidutuksista, hän toipuu ilman liikaa vammoja. Heti viidakossaan jostain Kaakkois-Aasiasta hän ottaa iloisena vastaan ​​tehtävänsä auttaa kaukaisia ​​serkkujaan lievittämään stressiä. Monkeyman tarjoaa ainutlaatuisen visuaalisen ja aistillisen kokemuksen. Rentoudu hauskalla tavalla ja naura hyvin. Apinamiehellä on sitkeä, paksu, teksturoitu iho. Se voidaan puristaa ja venyttää jopa kolme kertaa alkuperäiseen kokoon verrattuna. Huolimatta kaikista yrityksistäsi rikkoa se, se palaa hitaasti mutta varmasti alkuperäiseen muotoonsa muotomuistikoostumuksensa ansiosta. Ensiluokkaiset materiaalit: turvallinen ja myrkytön, hajuton ja vaaraton iholle. Ainutlaatuinen muoto: hienot yksityiskohdat takaavat hauskan visuaalisen kokemuksen. Helppo puhdistaa: pyyhi se kostealla liinalla, jos ongelmia ilmenee. Sopii kaikille. Ikä: Sekä peli lievittää tylsyyttä että toimii rentouttavana stressinvastaisena aineena. Ominaisuudet: Materiaali: erittäin kestävä lateksi Koko: 8 x 14 x 14 cm. Paino: 750 g. Väri: ruskea.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Opettavat lelut ja pelit

Opetuslelut ja -leikit ovat hauska tapa viettää vapaa-aikaa, ja oikeanlaisten leikkivälineiden valinta auttaa kehittämään henkistä toimintaa, kielellisiä taitoja, keskittymiskykyä ja luovuutta. Näiden pelien joukossa suosituimmilla lastenleluilla on kasvatuksellinen tehtävä: ne edistävät lapsen kehitystä ja hänen ympäristönsä ja esineiden tuntemustaan. Parhaita opetusleluja ovat ne, jotka on valittu lapsen ikäryhmän ja häntä kiinnostavien asioiden mukaan. Kaikenlaiset palapelit ja rakennuspalikat, soittimet, robotiikkasarjat ja muut oppimisvälineet kehittävät ongelmanratkaisutaitoja ja herättävät uteliaisuutta ympäristöä kohtaan. Lapset laajentavat horisonttiaan leikkimällä erityyppisillä leluilla, yksinkertaisista leikeistä, kuten kirjainten opettelemisesta muistikorttien avulla tai kuutioiden kokoamisesta kuvaksi, monimutkaisempiin leikkeihin, kuten kokonaisten sanojen luomiseen. Erilaiset sarjat, kosketeltavat lelut, puhuvat, leikkivät ja vuorovaikutteiset lelut ja leikkivälineet tekevät oppimisprosessista paljon hauskempaa ja mielenkiintoisempaa. Lapset saavat tekemistä ja oppivat myös uusia asioita. Laajasta valikoimasta opettavaisia pelejä voit valita oikeat lelut perheellesi, ja ne ovat loistava lahja läheisillesi.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Monkeyman: Joustava gorilla

Tuotekoodi: 7682617
Kategoria: Kehittävät lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,1 x 0,05 x 0,1 m, 0,2 kg
Tyyppi: Opettavaiset lelut ja pelit
Näytä: Ei ole määritelty, opettavaiset lelut ja pelit kehittävät lelut
Paristokäyttöinen: Ei
Vaaditut paristot: Ei
Älyominaisuus: Ei
Myyjä: La Bella
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Monkeyman: Joustava gorilla
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu