Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Pieni magneettinen piirustustaulu, Electronics LV-302, 1 kpl

(0)
Lisätiedot:
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tuotekoodi: 8518917
4800
8000
-40%
Myyjä: You can 3.5
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

11. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

15. toukokuuta

599

Postin noutopiste

15. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

15. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

15. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

15. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: You can 3.5
  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Pieni magneettinen piirustustaulu, Electronics LV-302, 1 kpl

Etsitkö jännittävää tapaa viihdyttää lastasi ja kehittää samalla hänen luovia kykyjään? Esittelemme sinulle Electronics LV-302 -minimagneettisen piirtoalustan - innovatiivisen ja jännittävän lisävarusteen, josta tulee korvaamaton apulainen lapsesi leikeissä ja opetuksessa!

Tämän hämmästyttävän magneettitaulun avulla lapsesi voi vapauttaa luovan potentiaalinsa ja toteuttaa fantasiansa. Erityisen pinnan ansiosta, jolla magneettiset siveltimet liukuvat helposti, lapsesi voi luoda värikkäitä ja ainutlaatuisia piirroksia ilman liitua tai maalia.

Electronics LV-302 Magneettitaulu ei ole vain hauska leikkiä, vaan se myös opettaa lapsellesi tärkeitä taitoja, kuten motorista koordinaatiota, hienomotoriikkaa ja mielikuvitusta. Kompaktin kokonsa ansiosta voit ottaa sen mukaan matkoille, retkille tai ystävien luona vierailulle, jotta lapsesi voi nauttia luovuudesta kaikissa tilanteissa.

Electronics LV-302 Mini Magnetic Drawing Board -magneettipiirustustaulumme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat turvallisen ja kestävän käytön. Sen tukeva rakenne ja laadukkaat magneetit takaavat lapsellesi pitkän käyttöiän ja iloa moneksi vuodeksi.

Älä missaa tilaisuutta ilahduttaa pientä lastasi tällä jännittävällä ja käytännöllisellä lahjalla! Anna heidän herättää ideansa ja fantasiansa henkiin Electronics LV-302 -minimagneettisella piirustustaululla. Anna jokaisen päivän olla täynnä iloa ja inspiraatiota tämän kauniin tarvikkeen ansiosta!

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Opettavat lelut ja pelit

Opetuslelut ja -leikit ovat hauska tapa viettää vapaa-aikaa, ja oikeanlaisten leikkivälineiden valinta auttaa kehittämään henkistä toimintaa, kielellisiä taitoja, keskittymiskykyä ja luovuutta. Näiden pelien joukossa suosituimmilla lastenleluilla on kasvatuksellinen tehtävä: ne edistävät lapsen kehitystä ja hänen ympäristönsä ja esineiden tuntemustaan. Parhaita opetusleluja ovat ne, jotka on valittu lapsen ikäryhmän ja häntä kiinnostavien asioiden mukaan. Kaikenlaiset palapelit ja rakennuspalikat, soittimet, robotiikkasarjat ja muut oppimisvälineet kehittävät ongelmanratkaisutaitoja ja herättävät uteliaisuutta ympäristöä kohtaan. Lapset laajentavat horisonttiaan leikkimällä erityyppisillä leluilla, yksinkertaisista leikeistä, kuten kirjainten opettelemisesta muistikorttien avulla tai kuutioiden kokoamisesta kuvaksi, monimutkaisempiin leikkeihin, kuten kokonaisten sanojen luomiseen. Erilaiset sarjat, kosketeltavat lelut, puhuvat, leikkivät ja vuorovaikutteiset lelut ja leikkivälineet tekevät oppimisprosessista paljon hauskempaa ja mielenkiintoisempaa. Lapset saavat tekemistä ja oppivat myös uusia asioita. Laajasta valikoimasta opettavaisia pelejä voit valita oikeat lelut perheellesi, ja ne ovat loistava lahja läheisillesi.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Pieni magneettinen piirustustaulu, Electronics LV-302, 1 kpl

Tuotekoodi: 8518917
Kategoria: Kehittävät lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,1 x 0,1 x 0,05 m, 0,2 kg
Tyyppi: Opettavaiset lelut ja pelit, Piirustustaulut
Näytä: Electronics LV, opettavaiset lelut ja pelit kehittävät lelut, Electronics LV, piirustustaulut kehittävät lelut
Paristokäyttöinen: Ei
Vaaditut paristot: Ei
Älyominaisuus: Ei
Myyjä: You can
Tuotemerkki: Electronics LV
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Electronics LV tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Pieni magneettinen piirustustaulu, Electronics LV-302, 1 kpl
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu