Raketinheitin, 6 kpl

(0)
Lisätiedot:
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tuotekoodi: 8515847

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Raketinheitin, 6 kpl

Hauskinta on yksinkertaisesti koota laukaisulaite yhdistämällä putket, pohja ja pumppu. Sitten laitamme kevyet vaahtomuoviset laukaisulaitteet kielekkeisiin. Kun painat jalalla voimakkaasti pumppua, putkiin muodostuu painetta, ja ilma löytää ulostuloaukon päistä, jolloin raketit nousevat korkealle ilmaan. Laukaisulaitteiden yksinkertaisen rakettien rakenteen ansiosta lapset voivat koota ne helposti itse. Vaahtomuoviset laukaisulaitteet takaavat turvallisen leikin, joten loukkaantumisvaaraa ei ole. Yksinkertaisen pumppuohjauksen ansiosta lapset voivat osallistua hauskanpitoon ja kisata siitä, kuka saa raketin laukaistua korkeimmalle. Raketinheittimemme on loistava tapa rohkaista lapsia viettämään aikaa ulkona ja edistää samalla motorista kehitystä ja koordinaatiota. Se on loistava vaihtoehto perinteiselle viihteelle, joka innostaa terveellisiin elämäntapoihin ja aktiiviseen ulkoleikkiin. Aloita seikkailu raketinheittimellämme jo tänään ja anna lapsillesi unohtumattomia hetkiä täynnä hauskuutta ja jännitystä!Setti sisältää:
-6 rakettia
-jalusta, jossa on kaksi laukaisulaitetta
-apuaPakkauksen mitat: 29 cm x 26 cm x 13 cm.Sopii yli 3-vuotiaille lapsille.   

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Opettavat lelut ja pelit

Opetuslelut ja -leikit ovat hauska tapa viettää vapaa-aikaa, ja oikeanlaisten leikkivälineiden valinta auttaa kehittämään henkistä toimintaa, kielellisiä taitoja, keskittymiskykyä ja luovuutta. Näiden pelien joukossa suosituimmilla lastenleluilla on kasvatuksellinen tehtävä: ne edistävät lapsen kehitystä ja hänen ympäristönsä ja esineiden tuntemustaan. Parhaita opetusleluja ovat ne, jotka on valittu lapsen ikäryhmän ja häntä kiinnostavien asioiden mukaan. Kaikenlaiset palapelit ja rakennuspalikat, soittimet, robotiikkasarjat ja muut oppimisvälineet kehittävät ongelmanratkaisutaitoja ja herättävät uteliaisuutta ympäristöä kohtaan. Lapset laajentavat horisonttiaan leikkimällä erityyppisillä leluilla, yksinkertaisista leikeistä, kuten kirjainten opettelemisesta muistikorttien avulla tai kuutioiden kokoamisesta kuvaksi, monimutkaisempiin leikkeihin, kuten kokonaisten sanojen luomiseen. Erilaiset sarjat, kosketeltavat lelut, puhuvat, leikkivät ja vuorovaikutteiset lelut ja leikkivälineet tekevät oppimisprosessista paljon hauskempaa ja mielenkiintoisempaa. Lapset saavat tekemistä ja oppivat myös uusia asioita. Laajasta valikoimasta opettavaisia pelejä voit valita oikeat lelut perheellesi, ja ne ovat loistava lahja läheisillesi.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Raketinheitin, 6 kpl

Tuotekoodi: 8515847
Kategoria: Kehittävät lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,29 x 0,19 x 0,28 m, 0,4 kg
Tyyppi: Opettavaiset lelut ja pelit
Näytä: Lean Toys, opettavaiset lelut ja pelit kehittävät lelut
Paristokäyttöinen: Ei
Vaaditut paristot: Ei
Alkuperämaa: Kiina
Älyominaisuus: Ei
Tuotemerkki: Lean Toys
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lean Toys tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Raketinheitin, 6 kpl
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu