Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Arcade peli "Pureva bulldoggi"

(0)
Lisätiedot:
Suositeltava ikä, alkaen: 3 v
Tyyppi: Strategialautapelit
Tuotekoodi: 7376257
1391
2320
-40%
Myyjä: Lelu vuori 4.4
Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

24. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

26. huhtikuuta

599

Postin noutopiste

26. huhtikuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

26. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

26. huhtikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: Lelu vuori 4.4
  • 83% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Arcade peli "Pureva bulldoggi"

Harjoittele refleksejäsi ja kärsivällisyyttäsi uhkaavan bulldogin kanssa.  

Pelisäännöt:

Aseta bulldogin pää vasemmalle ja aseta se takajaloilleen. Nuorin pelaaja aloittaa pelin. Kosketa koiran luita, kunnes koira saa sinut kiinni varastamisesta. Se, jota purraan, on ulkona pelistä. Ole nopea äläkä tule purruksi. Peliä jatketaan, kunnes toiseksi viimeinen henkilö on tyrmätty. Nokkelin pelaaja, joka ei jäänyt kiinni, voittaa.

Tekniset tiedot: 

- CE-sertifioitu

- Peli koko perheelle

- Mitat: 13 cm x 10 cm x 13 cm.

- Ikäsuositus: 3 vuotta ja vanhemmat

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Strategiat lautapelit

Lautapelejä on monenlaisia, mutta yksi suosituimmista ja kestävimmistä on strategiapelit. Näissä peleissä pelaajat voivat ohjata sivilisaatiota, armeijaa tai jopa joukkuetta, ja heidän tehtävänään on ajatella eteenpäin ja päihittää vastustaja. Strategiapelit ovat usein luonteeltaan sotilaallisia, mutta näin ei aina ole, ja genre on monipuolistunut huomattavasti ajan myötä. Monet näistä peleistä ovat saaneet ylistystä ja kiitosta niin faneilta kuin kriitikoiltakin, ja jotkut pelit ovat selvästi kilpailijoidensa edellä parhaiden strategiapelien joukossa. Strategialautapeleissä itsenäisellä päätöksentekotaidolla on usein suuri merkitys lopputuloksen kannalta. Lähes kaikki strategiapelit edellyttävät sisäistä "päätöksentekopuuhun" tai strategiseen tyyliin perustuvaa ajattelua ja yleensä korkeatasoista tilannetietoisuutta.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Arcade peli "Pureva bulldoggi"

Tuotekoodi: 7376257
Kategoria: Lautapelit ja älypelit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,13 x 0,1 x 0,13 m, 0,4 kg
Paristokäyttöinen: Kyllä
Elementtien tyyppi: Ei ole määritelty
Pelin kieli: Universaali
Älylaite: Ei
Myyjä: Lelu vuori
Tuotemerkki: Lean Toys
Suositeltava ikä, alkaen: 3 v
Tyyppi: Strategialautapelit
Näytä: Lean Toys, strategialautapelit lautapelit ja älypelit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lean Toys tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Arcade peli "Pureva bulldoggi"
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu