Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Happy Cube Expert 6 kpl

5 (1)
Lisätiedot:
Suositeltava ikä, alkaen: 10 v
Tyyppi: Älypelit
Tuotekoodi: 2995363
1689
Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

7. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

10. toukokuuta

599

Postin noutopiste

10. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

10. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

10. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

10. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Happy Cube Expert 6 kpl

Tämä upea vaahtomuovikuutioiden sarja sisältää kuusi värillistä palapeliä, jotka on taitettu tasaiseksi. Ne on taitettava kuuteen kuutioon, ja jokainen seuraava palapeli on hieman kovempi kuin edellinen. Kun tämä on tehty, ne on taitettava takaisin tasaiseksi ja asetettava pakkaukseen, mikä on helpommin sanottu kuin tehty! Jokaisesta kuutiosta voidaan muodostaa useita muotoja. Monenlaisia hauskoja tunteja ... äläkä usko, että se on vain lapsille - myös aikuiset tulevat nopeasti riippuvaisiksi siitä! Kuutioiden marmorikuvion vuoksi nämä ovat TODELLA vaikeita tehtäviä. Tämä on vakava haaste kaikille.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Älypelit

Lautapelit ovat hauska tapa viettää vapaa-aikaa, ne antavat paljon hyviä tunteita ja tuovat kaikki yhteen. Erityisen suosittu lautapelityyppi nykyään ovat arvoitukset. Mielikuvitusta ja ajattelutaitoja harjoittavat pelit takaavat hauskanpidon kotona tai ystävien kanssa. Ryhmäpalapelit kehittävät myös keskittymiskykyä, kielellisiä taitoja ja kärsivällisyyttä. Nämä lautapelit sopivat erinomaisesti juhliin, joissa tiimityö ja yhteinen tavoite voivat lähentää toisiaan tuntemattomia ihmisiä. Suosituimpia palapelipelejä ovat muun muassa Rubikin kuutiot, IQ-tyyppiset pelit, joissa on vaikeusasteeltaan vaihtelevia kysymyksiä, erilaiset palapelit ja tiimistrategiapelit. Testaa älyäsi, kilpaile ystäviesi kanssa ja koe tunteiden vuoristorata juuri sinulle sopivalla palapelillä. Paras aivojumppa ja loistava lahja läheisillesi.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Happy Cube Expert 6 kpl

Tuotekoodi: 2995363
Kategoria: Lautapelit ja älypelit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,23 x 0,13 x 0,025 m, 0,4 kg
Paristokäyttöinen: Ei
Elementtien tyyppi: Ei ole määritelty
Pelin kieli: Universaali
Älylaite: Ei
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tuotemerkki: Smart Games
Suositeltava ikä, alkaen: 10 v
Tyyppi: Älypelit
Näytä: Smart Games, Älypelit lautapelit ja älypelit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Smart Games tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (1)

Happy Cube Expert 6 kpl
5

(1 asiakasarvio)

5 tähteä
(1)
4 tähteä
(0)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)

100%

asiakkaista suosittelee tätä tuotetta

Arvostele tämä tuote

Lisätiedot ja säännöt

Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.

Kirjoita arvostelu
Janika J.
19.12.2023

Myyjä: Hobbyhall.fi

Hyvää ajanviettä