Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Logiikka lautapeli

(0)
Lisätiedot:
Suositeltava ikä, alkaen: 3 v
Tyyppi: Opettavat lautapelit, Strategialautapelit
Tuotekoodi: 8516102
1680
2531
-33%
Myyjä: ABC lelut 4
Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

26. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

30. huhtikuuta

599

Postin noutopiste

30. huhtikuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

30. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

30. huhtikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: ABC lelut 4
  • 78% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Logiikka lautapeli

Esittelyssä logiikkapelimme havaitsemisesta. Se on erittäin hauska kokemus, joka antaa sinulle paljon jännitystä ja viihdettä, kun tapaat ystäviäsi tai perhettäsi.Peli alkaa valitsemalla, minkä värisillä kiekoilla tai renkailla sinut merkitään pelin aikana. Sen jälkeen kaikki pelaajat työskentelevät yhdessä luodakseen erilaisia kuvia ja kuvioita sisältävän taulun. Tämä on hetki, jolloin voit näyttää älykkyytesi ja valmistautua kovaan kilpailuun. Nopan heitto määrää laudan kuvion. Kolme samanaikaisesti heitettyä noppaa muodostavat ainutlaatuisen kuvion, joka on löydettävä mahdollisimman nopeasti. Peliä pelataan myötäpäivään, ja jokainen pelaaja yrittää löytää ensimmäisenä oikean kuvan pelilaudalta. Kun pelaaja löytää ja tunnistaa oikean kuvan, hän asettaa rinkulansa sen päälle. Peli on nopeatempoinen, joten osallistujien on oltava valmiita tekemään nopeita päätöksiä ja reagoimaan välittömästi. Kunkin pelaajan tavoitteena on saada kaikki renkaansa taululle ennen vastustajiaan. Kyseessä ei ole vain refleksipeli, vaan myös täydellinen yhdistelmä strategiaa, ennakointia ja nopeutta. Se on unohtumatonta ajanvietettä kaikenikäisille - lapsille, nuorille ja aikuisille.Pelielementit: Pelin elementit:
- Pelilauta
- 3 noppaa
- 7 violettia noppaa
- 7 violettia kiekkoa
- 7 keltaista kiekkoa
- 7 sinistä kiekkoaSopii yli 3-vuotiaille lapsille. 

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Opettavat lautapelit

Lautapelit ovat hauska tapa viettää vapaa-aikaa, sillä ne antavat paljon hyviä tunteita ja mahdollisuuden viettää laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa. Tämän päivän lautapelimarkkinoilla erityisen suosittuja ovat opetuspelit. Mielikuvitusta ja ajattelutaitoja harjoittavat pelit takaavat hauskan ajanvieton kotona perheen tai ystävien kanssa. Tämä peliryhmä kehittää keskittymiskykyä, kielellisiä taitoja ja opettaa erilaisia taitoja. Niissä on myös erityisen kaunis muotoilu, mikä tekee niistä paljon hauskempia pelata. Suosituimpiin opetuspeleihin kuuluvat älykkyysosamääräpelit eri vaikeustasoilla, opetuspelit, maantieteen lautapelit, palapelit ja monet muut. Myös lapsille suunnatut kasvatukselliset lautapelit ovat erittäin suosittuja. Ne ovat loistava tapa auttaa lasta kehittämään kieli- ja logiikkataitojaan, oppimaan monenlaisista aiheista ja tutkimaan ympäröivää maailmaa turvallisesti. Opetukselliset lautapelit ovat parasta aivojumppaa, loistava tapa viettää vapaa-aikaa ja loistava lahja läheisillesi. Testaa älyäsi ja koe oppimisen ilo joka päivä sinulle sopivalla pelillä.

Strategiat lautapelit

Lautapelejä on monenlaisia, mutta yksi suosituimmista ja kestävimmistä on strategiapelit. Näissä peleissä pelaajat voivat ohjata sivilisaatiota, armeijaa tai jopa joukkuetta, ja heidän tehtävänään on ajatella eteenpäin ja päihittää vastustaja. Strategiapelit ovat usein luonteeltaan sotilaallisia, mutta näin ei aina ole, ja genre on monipuolistunut huomattavasti ajan myötä. Monet näistä peleistä ovat saaneet ylistystä ja kiitosta niin faneilta kuin kriitikoiltakin, ja jotkut pelit ovat selvästi kilpailijoidensa edellä parhaiden strategiapelien joukossa. Strategialautapeleissä itsenäisellä päätöksentekotaidolla on usein suuri merkitys lopputuloksen kannalta. Lähes kaikki strategiapelit edellyttävät sisäistä "päätöksentekopuuhun" tai strategiseen tyyliin perustuvaa ajattelua ja yleensä korkeatasoista tilannetietoisuutta.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Logiikka lautapeli

Tuotekoodi: 8516102
Kategoria: Lautapelit ja älypelit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,25 x 0,15 x 0,45 m, 0,3 kg
Paristokäyttöinen: Ei
Elementtien tyyppi: Ei
Alkuperämaa: Kiina
Pelin kieli: Universaali
Älylaite: Ei
Myyjä: ABC lelut
Tuotemerkki: Lean Toys
Suositeltava ikä, alkaen: 3 v
Tyyppi: Opettavat lautapelit, Strategialautapelit
Näytä: Lean Toys, opettavat lautapelit lautapelit ja älypelit, Lean Toys, strategialautapelit lautapelit ja älypelit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lean Toys tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Logiikka lautapeli
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu