Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Puupalojen sarja

(0)
Lisätiedot:
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tyyppi: Palikat
Tuotekoodi: 8501617
2239
3149
-28%
Myyjä: StoreXO 4
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Perjantai, 19. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

23. huhtikuuta

599

Postin noutopiste

23. huhtikuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

23. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

23. huhtikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: StoreXO 4
  • 74% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Puupalojen sarja

Näissä lohkoissa on se, että ne voivat kestää pitkään. Ne on valmistettu puusta, joka tunnetaan vahvana ja kestävänä. Sinun ei tarvitse huolehtia niiden rikkoutumisesta, kuten muovilelut joskus tekevät. Tässä on tämän Wooden Blocks City -sarjan tiedot: Tuotetiedot: * Tehty puusta * Mukana 100 lohkoa * Lohkon mitat ovat 20 x 20,5 cm * Setti painaa 1,183 kg * Kun se on pakattu, se painaa 1 314 kg Paketti sisältää: * 100 puupalikoita * Kauha lajittelijan kannella * Kangas säilytyspussi

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Palikat

Palikat ovat luultavasti yksinkertaisin lelutyyppi, mutta ne eivät ole lainkaan tylsiä. Rakennuspalikat ovat yleistä viihdettä, mutta samalla kun lapsesi löytää omien luomusten rakentamisen ja pinoamisen iloa, hän myös oppii paljon. Palikoilla leikkiminen ei ainoastaan ​​kehitä motorisia perustaitoja, vaan vahvistaa myös lapsen ongelmanratkaisutaitoja. Tämä suosittu lelu, joka on ollut olemassa jo vuosisatoja, kuuluu ehdottomasti myös lapsesi lelulaatikkoon. Jopa yksinkertaisin palikkasarja tarjoaa loputtomia rakennusmahdollisuuksia ja saa mielikuvituksen sekä luovuuden vauhtiin. Se tarjoaa taaperolle hauskan tavan hienomotoristen taitojen kehittämiseen ja sellaisten ​​käsitteiden, kuten varhainen matematiikka, geometria, ongelmanratkaisu sekä syy ja seuraus, tutkimiseen. Kun palikoiden tärkeimmät ominaisuudet ovat tulleet tutuksi – koko, paino, muodot ja vakauden taso – ei kestä kauan, kun he rakentavat jo kaupunkeja, joissa on teitä ja siltoja.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Puupalojen sarja

Tuotekoodi: 8501617
Kategoria: LEGOT ja rakennuslelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,3 x 0,1 x 0,05 m, 1 kg
Paristokäyttöinen: Ei
Vaaditut paristot: Ei
Älylaite: Ei
Myyjä: StoreXO
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tyyppi: Palikat
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Puupalojen sarja
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu