Suuri magneettitarrasarja, 64 kpl

(0)
Lisätiedot:
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tyyppi: Magneettirakennussarjat
Tuotekoodi: 8515702
6604
11272
-41%
Myyjä: ABC lelut 4
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

24. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

26. huhtikuuta

599

Postin noutopiste

26. huhtikuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

26. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

26. huhtikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: ABC lelut 4
  • 78% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Suuri magneettitarrasarja, 64 kpl

Tervetuloa rajattoman luovuuden ja hauskojen pelien maailmaan innovatiivisen tiilisarjamme avulla! Setti koostuu 64 tarkasti suunnitellusta palasta, jotka ovat perusta loputtomille rakennusseikkailuille.Tämä setti kannustaa löytämään ja kokeilemaan. Lapsilla on tässä täydellinen vapaus rakentaa, mikä kehittää heidän loogista ajatteluaan, luovuuttaan ja ongelmanratkaisutaitojaan. Palikat ovat turvallisia pienille lapsille, sillä niissä ei ole teräviä reunoja, joten leikkiminen on turvallista ja hauskaa.Setti toimitetaan käytännöllisessä lukittavassa kotelossa, jossa sitä on helppo säilyttää ja kuljettaa. Se on täydellinen lahja lapsille, joka inspiroi pitkien tuntien luovaan kehitykseen.Anna lapsesi tutustua rajattomien rakennusmahdollisuuksien maailmaan ja nauttia samalla turvallisesta ja kehittävästä leikistä. Tutustu luovan ilmaisun taikaan jo tänään ja liity pienten ja vanhojen rakentajien yhteisöön!Kotelon mitat:28 cm x 17 cm x 17 cm x 17 cm x 17 cm.CE-sertifioitu ja myös EN71:n mukainen. Sopii yli 3-vuotiaille lapsille.  

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Yleiset tuotetiedot: Suuri magneettitarrasarja, 64 kpl

Tuotekoodi: 8515702
Kategoria: LEGOT ja rakennuslelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,29 x 0,2 x 0,17 m, 1 kg
Paristokäyttöinen: Ei
Vaaditut paristot: Ei
Alkuperämaa: Kiina
Älylaite: Ei
Myyjä: ABC lelut
Tuotemerkki: Lean Toys
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tyyppi: Magneettirakennussarjat
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lean Toys tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Suuri magneettitarrasarja, 64 kpl
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu