Kauko-ohjattava auto Giant Wheel Offroad Maisto Tech, 82561

Tuotekoodi: 3487997
Tyyppi:
Ikäsuositus alkaen:
Tuotemerkki:
Loppuunmyyty

Ilmoita minulle sähköpostitse kun tämä tuote tulee myyntiin.

Tuotteen kuvaus: Kauko-ohjattava auto Giant Wheel Offroad Maisto Tech, 82561

Sukella mahtaviin seikkailuihin tällä Maisto Tech Giant Wheel Offroad -maastoautolla!

Ominaisuudet:

  • Mittakaava: 1:8
  • Suositeltu ikä alkaen 3 vuotta.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Maisto

MAISTO - tunnettu tuotemerkki kansainvälisillä markkinoilla, joka kuuluu May Cheong -ryhmään. MAISTO suunnittelee, valmistaa ja markkinoi useita suosittuja auto-, lentokone- ja moottoripyörien pienoismalleja. Mai Cheong Group sijaitsee Hongkongissa ja tarjoaa tuotteita Kiinassa ja Thaimaassa. Viimeisten 35 vuoden aikana MAISTO on parantanut itseään ja ollut maailmanlaajuisten lelumarkkinoiden eturintamassa. "Valmistamme ja myymme vain korkealaatuisia tuotteita, joten voit nähdä tuotteitamme melkein joka kolkassa maailmaa." Brändin fanit väittävät, että heille tärkeintä on moitteeton tuotanto ja suunnittelu, mikä on tärkeää heidän uskollisille ja uusille asiakkailleen.

MAISTO-luettelosta löydät pienoismallit merkeistä, joilla haluaisit itse ajaa: Mercedes, Dodge, Range Rover, Bugatti, Lamborghini, Ferrari, Hummer, Mustang, Kawasaki, Audi, Chevrolet, Porsche, BMW ja monet muut. Anna lapsillesi mahdollisuus aloittaa keräily tai vain leikkiä unelma-autollaan. Loppujen lopuksi lelut stimuloivat mielikuvitusta ja rohkaisevat lapsia edistämään luovien prosessien kehitystä. Paina kaasupoljinta ja aloita – matkasi alkaa tästä.

Kauko-ohjattava auto Giant Wheel Offroad Maisto Tech, 82561 Maisto

Varoitus!

Lelu ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille. Varo pieniä osia, jotka voivat irrota tai joita lapsi voi laittaa suuhunsa, sillä lapsi voi tukehtua niihin! Kaikki pakkausmateriaalit ja komponentit eivät ole osa lelua, ja aikuisen on poistettava ne ennen lelun antamista lapselle. Käytä vain aikuisen valvonnassa.


Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.


Radio-ohjattavat autot

Kaikenlaiset leluajoneuvot voidaan varustaa radio-ohjausjärjestelmillä, mukaan lukien maa-ajoneuvot, kuten autot, veneet, lentokoneet, helikopterit ja jopa sukellusveneet ja veturit. Voit ohjata autoja, niiden nopeutta ja kulkusuuntaa kaukosäätimellä. Tämä on loistava peli lapsillesi.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Kauko-ohjattava auto Giant Wheel Offroad Maisto Tech, 82561

Tuotekoodi: 3487997
Kategoria: Poikien lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,15 x 0,06 x 0,05 m, 0,2 kg
Tyyppi: Radio-ohjattavat autot
Ikäsuositus alkaen: 3
Tuotemerkki: Maisto
Pakkaus: Laatikko
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: Ei ole määritelty
Älyominaisuus: Ei
Näytä: Maisto, radio-ohjattavat autot poikien lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Maisto tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Kauko-ohjattava auto Giant Wheel Offroad Maisto Tech, 82561 kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia