Lelumoottorisaha, musta

(0)
Lisätiedot:
Ikäsuositus alkaen: 3
Tyyppi: Työkalusarjat
Tuotekoodi: 5296836
1737
2357
-26%
Myyjä: Lelu vuori 4.9
Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

12. joulukuuta

000

Kotiinkuljetus

14. joulukuuta

1499

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: Lelu vuori 4.9
  • 80% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Lelumoottorisaha, musta

Lelumoottorisaha, musta

Rakenna oma työpajasi! Kerää työkalut ja aloita askartelu. Lapsesi ei vain tunne vastuuta, vaan myös edistää hänen kehitystään leikin avulla. Leikin kautta hän oppii askartelemaan, kehittää käsityötaitojaan ja herättää uteliaisuutensa tutkia maailmaa.

Tekniset tiedot:

  • - CE-sertifioitu
  • - EN 71 -standardin mukainen
  • - Lelu toimii kolmella AA-paristolla

Mitat:

  • - Saha: 34 cm x 9 cm x 14 cm.
  • - Pakkaus: 35 cm x 21 cm x 10 cm.

Ikäsuositus: 3-vuotiaista alkaen

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Lelu ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille. Varo pieniä osia, jotka voivat irrota tai joita lapsi voi laittaa suuhunsa, sillä lapsi voi tukehtua niihin! Kaikki pakkausmateriaalit ja komponentit eivät ole osa lelua, ja aikuisen on poistettava ne ennen lelun antamista lapselle. Käytä vain aikuisen valvonnassa.

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.

Työkalusarjat

Yrittääkö lapsesi jo iloisesti tarttua työkaluihin ja leikkiä niillä? Vaikuttaako tämä kuitenkin jokseenkin vaaralliselta toiminnalta? Ei hätää, nyt voit nimittäin antaa lapsen leikkiä aidon näköisillä leikkityökaluilla. Ja tehdäksesi siitä vielä hauskempaa, anna lapsellesi täydellinen leikkisetti, joka sisältää kaikki työkalut, mitä pieni rakentaja tarvitsee. Tälläisen setin avulla lapsi oppii tunnistamaan erilaisten työkalujen nimiä - ruuvitaltat, vasarat, pihdit - ja voi tutustua niiden käyttötarkoituksiin leikkiessään yksin tai ystävien kanssa.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Lelumoottorisaha, musta

Tuotekoodi: 5296836
Kategoria: Poikien lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,35 x 2,01 x 0,1 m, 0,7 kg
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: AA
Älyominaisuus: Ei
Myyjä: Lelu vuori
Tuotemerkki: Lean Toys
Ikäsuositus alkaen: 3
Tyyppi: Työkalusarjat
Näytä: Lean Toys, työkalusarjat poikien lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lean Toys tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Lelumoottorisaha, musta
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu