Barbie-nukkekoti nuken kanssa

Tuotekoodi: 3471437
Tyyppi:
Suositeltava ikä alkaen:
Tuotemerkki:
3 v
Loppuunmyyty

Ilmoita minulle sähköpostitse kun tämä tuote tulee myyntiin.

Tuotteen kuvaus: Barbie-nukkekoti nuken kanssa

Kannettava Barbie-nukketalo avautuu yli 2 metrin päähän sisä- ja ulkotiloihin – yksikerroksinen leikkisetti sisältää keittiön, makuuhuoneen, kylpyhuoneen ja ulkouima-altaan sekä Barbie-nuken söpössä kukkamekossa ja yhteensopivat kengät! Täytä uima-allas vedellä saadaksesi todellisen roiskeen - Barbie-nukke voi pitää hauskaa "uida" värikkäiden ulkovalojen alla, jotka ovat terassin kaiteella. Vedä kaksi jakkaraa saaren baariin sisä- tai ulkoruokailua varten! Valmista ihana ateria keittiössä, jossa on pesuallas, liesi, kattila ja astiasto kahdelle.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Lelu ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille. Varo pieniä osia, jotka voivat irrota tai joita lapsi voi laittaa suuhunsa, sillä lapsi voi tukehtua niihin! Kaikki pakkausmateriaalit ja komponentit eivät ole osa lelua, ja aikuisen on poistettava ne ennen lelun antamista lapselle. Käytä vain aikuisen valvonnassa.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Barbie-nukkekoti nuken kanssa

Tuotekoodi: 3471437
Kategoria: Tyttöjen lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,15 x 0,44 x 0,32 m, 2,2 kg
Tyyppi: Nukkekodit
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tuotemerkki: Barbie
Paristokäyttöinen: Ei
Vaaditut paristot: Ei ole määritelty
Älytoiminto: Ei
Näytä: Barbie, nukkekodit tyttöjen lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Barbie tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Barbie-nukkekoti nuken kanssa kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia