Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!
Barbie

Mattel Barbie Glitz -nukke, 1 kpl

Lisätiedot:
Tyyppi: Nuket
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tuotekoodi: 3488377

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Mattel Barbie Glitz -nukke, 1 kpl

Mattel Barbie Glitz -nukke, 1 kpl

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Lelu ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille. Varo pieniä osia, jotka voivat irrota tai joita lapsi voi laittaa suuhunsa, sillä lapsi voi tukehtua niihin! Kaikki pakkausmateriaalit ja komponentit eivät ole osa lelua, ja aikuisen on poistettava ne ennen lelun antamista lapselle. Käytä vain aikuisen valvonnassa.

Nuket

Onko lapsesi tulossa siihen ikään, että hän haluaa leikkiä yhä enemmän ja enemmän nukeilla? Hienoa, meillä on laaja valikoima nukkeja! Löydät teemanukkeja (julkkisnukkeja, piirroshahmoihin, kuten FROZENiin, perustuvia nukkeja) sekä nukkeja, jotka on lajiteltu niiden käyttötarkoituksen mukaan (vauvanukkeja, jotka tarvitsevat hoitoa, tai mallinukkeja, joille voi tehdä kaikenlaisia kampauksia). Jos haluat valita lapsellesi kaikkein ihanimman lelun, kiinnitä huomiota hänen kiinnostuksen kohteisiinsa. Ehkäpä nukke kampausta varten, tai ehkä haluat lisätä Barbie-kokoelmaasi? Tai ehkä älykäs nukke, jossa on tehosteita? Valittavana on laaja valikoima nukkeja, joten lapsesi ei tule pettymään.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Mattel Barbie Glitz -nukke, 1 kpl

Tuotekoodi: 3488377
Kategoria: Tyttöjen lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,1 x 0,1 x 0,2 m, 0,5 kg
Tyyppi: Nuket
Näytä: Barbie, nuket tyttöjen lelut
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tuotemerkki: Barbie
Paristokäyttöinen: Ei
Vaaditut paristot: Ei ole määritelty
Teemat: Barbie
Älytoiminto: Ei
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Barbie tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Mattel Barbie Glitz -nukke, 1 kpl
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu