ZAPF Baby Born

Sukkahousut, 2 kpl Lajitelma

Lisätiedot:
Tyyppi: Nuket
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tuotekoodi: 3475512
1809
Lisää ostoskoriin
NOPEA TOIMITUS

ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) keskiviikko, 29. maaliskuuta (000 )
Toimitus Postin pakettiautomaattiin perjantai, 31. maaliskuuta (599 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen perjantai, 31. maaliskuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen perjantai, 31. maaliskuuta (599 )
Toimitus kotiinkuljetuksella perjantai, 31. maaliskuuta (1299 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Sukkahousut, 2 kpl Lajitelma

Tervetuloa BABY BORN -nukkejen maailmaan! Se on luovien, hauskojen ja värikkäiden seikkailujen maa, jossa et koskaan kyllästy pelatessasi! Yhtenä päivänä BABY BORN -nukke on vauva, joka tarvitsee huolenpitoasi ja rakkauttasi, seuraavana päivänä hän on hyvä ystävä ja loistava kumppani kuvitteellisiin ja todellisiin seikkailuihin. Sukkahousujen tulee olla mukavia ja pehmeitä, kuin toinen iho! Nämä BABY BORN -sukkahousut tarjoavat liikkumisvapautta ja paljon vapautta liikkua ja pitää hauskaa, ja ne on koristeltu pupulla ja koiranpennulla hauskuuden lisäämiseksi. Sukkahousut on helppo pukea ja riisua ja ne sopivat 43cm nukkeihin.
Huomio! Pienet yksityiskohdat eivät sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Tukehtumisvaara. Poista pakkausmateriaalit ennen kuin annat lelun lapsille. Valmistaja pidättää oikeuden muuttaa tuotetta, sen värejä ja teknisiä parametreja. Tallenna nämä tiedot

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Lelu ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille. Varo pieniä osia, jotka voivat irrota tai joita lapsi voi laittaa suuhunsa, sillä lapsi voi tukehtua niihin! Kaikki pakkausmateriaalit ja komponentit eivät ole osa lelua, ja aikuisen on poistettava ne ennen lelun antamista lapselle. Käytä vain aikuisen valvonnassa.

Nuket

Onko lapsesi tulossa siihen ikään, että hän haluaa leikkiä yhä enemmän ja enemmän nukeilla? Hienoa, meillä on laaja valikoima nukkeja! Löydät teemanukkeja (julkkisnukkeja, piirroshahmoihin, kuten FROZENiin, perustuvia nukkeja) sekä nukkeja, jotka on lajiteltu niiden käyttötarkoituksen mukaan (vauvanukkeja, jotka tarvitsevat hoitoa, tai mallinukkeja, joille voi tehdä kaikenlaisia kampauksia). Jos haluat valita lapsellesi kaikkein ihanimman lelun, kiinnitä huomiota hänen kiinnostuksen kohteisiinsa. Ehkäpä nukke kampausta varten, tai ehkä haluat lisätä Barbie-kokoelmaasi? Tai ehkä älykäs nukke, jossa on tehosteita? Valittavana on laaja valikoima nukkeja, joten lapsesi ei tule pettymään.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Sukkahousut, 2 kpl Lajitelma

Tuotekoodi: 3475512
Kategoria: Tyttöjen lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,11 x 0,32 x 0,17 m, 0,1 kg
Tyyppi: Nuket
Näytä: ZAPF Baby Born, nuket tyttöjen lelut
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tuotemerkki: ZAPF Baby Born
Paristokäyttöinen: Ei
Vaaditut paristot: Ei ole määritelty
Valmistaja: BABY BORN
Älytoiminto: Ei
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki ZAPF Baby Born tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Sukkahousut, 2 kpl Lajitelma
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu