Chicco riippuva lelu lapsille rattaisiin

(0)
Lisätiedot:
Ikäsuositus alkaen: 3 kuukautta
Tyyppi: Nukenrattaat
Tuotekoodi: 5288421

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Chicco riippuva lelu lapsille rattaisiin

Vaunuihin ripustettava lelu on erittäin käytännöllinen ja lasta positiivisesti stimuloiva lelu, sillä se kannustaa tutkimaan erilaisia asioita ja lisäksi se sopii täydellisesti lastenvaunujen kanssa matkustamiseen. Kirahvi ja norsu on materiaaliltaan pehmeän tuntuista eri kankaista valmistettuja, ja ne stimuloivat lapsen puristuksen tuntoa. Kirahviin on kiinnitettynä myös pallo, ja on täynnä helmiä, ja norsun vartalossa oleva oleva vihreän värinen lehti sopii siihen täydellisesti. Parantamalla silmä-käsi-koordinaatiota lapsi saa lisää tilatietoisuutta. Eri materiaaleista valmistetut tekstuurit auttavat lasta oppimaan erilaisia asioita ympäröivästä maailmasta. Lelu on helppo kiinnittää rattaiden kahvaan.

Chicco - se oli vain etiketti tuotteissa - on Italiassa vuonna 1958 perustettu brändi, jonka nimi on tuttu kaikkialla maailmassa yli kuuden vuosikymmenen ajan. Chicco-brändi on epäilemättä tunnetuin nykyaikaisimpien vanhempien joukossa Amerikassa ja ympäri maailmaa. Monet suositut tuotteet, kuten kehutut KeyFit®-turvaistuimet, mahdollistavat Chiccon luotettavan toiminnan.

Yrityksen perustaja ja kehittäjä Catelli päätti kiinnittää huomiota lastenlääkkeisiin poikansa syntymän jälkeen. Siitä lähtien on pyritty luomaan jotain erityisen tärkeää ja tarpeellista - jotain, joka voisi parantaa lasten ja heidän vanhempiensa elämänlaatua. Sittemmin Chicco on kasvanut ja kehittynyt tunnetuksi brändiksi 120 maassa ympäri maailmaa tarjoten laajan valikoiman tuotteita, mukaan lukien: hoito- ja hygieniatuotteet (nenäpumput), lelut, lastenvaatteet, saappaat ja muut lastenhoitotuotteet. Chicco - valitse lapsellesi vain parasta.


Chicco-tuotevalikoima sisältää: lasten ja äitien ihonhoitotuotteet, Chicco-voiteet, vartaloemulsiot, turvaistuimet, vauvan lelut, opettavat lelut pojille ja tytöille, lastenrattaat, erilaiset rattaiden lisävarusteet, leikkikehät, syöttötuolit ja ruokailuvälineet. Näyttää siltä, että Chiccolta saa kaiken tarvittavan!

Chicco riippuva lelu lapsille rattaisiin

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Varoitus.

Jotta tämä lelu ei vahingoita lasta, poista se, kun lapsi yrittää nousta käsien ja jalkojen avulla ylös ryömimisasennosta.

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää siihen sovellettavien Euroopan komission direktiivien vaatimukset.

Yleiset tuotetiedot: Chicco riippuva lelu lapsille rattaisiin

Tuotekoodi: 5288421
Kategoria: Vauvan lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,18 x 0,12 x 0,06 m, 0,2 kg
Paristokäyttöinen: Ei
Vaaditut paristot: Ne
Tuotemerkki: Chicco
Ikäsuositus alkaen: 3 kuukautta
Tyyppi: Nukenrattaat
Näytä: Chicco, nukenrattaat vauvan lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Chicco tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Chicco riippuva lelu lapsille rattaisiin
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu