Keinuhevonen Baby Mix 46441

(0)
Lisätiedot:
Ikäsuositus alkaen: 18 kuukautta
Tyyppi: Keinuvat lelut
Tuotekoodi: 6927297

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Keinuhevonen Baby Mix 46441

Keinuhevonen on tarkoitettu lapsille, jotka rakastavat seikkailua. Se on hyvin samankaltainen kuin oikea hevonen, joten lapsesi tuntee olevansa oikea ratsastaja. Mukava satula, puiset kahvat ja keinuhevosen pohja takaavat mukavuuden ja turvallisuuden ratsastuksen aikana. Hevonen on valmistettu pehmeästä pehmomateriaalista, ja sen kaulassa on kaunis kaulahihna, joka tekee siitä vielä söpömmän. Paina sen vieressä olevaa painiketta, niin hevonen heiluttaa häntäänsä, liikuttaa kartiotaan, ratsastaa tai soittaa cowboy-laulun. Keinuhevonen tarjoaa lapsellesi paljon hauskoja hetkiä, ja keinuminen auttaa parantamaan liikkeiden koordinointia, mikä parantaa lapsen yleistä tasapainoa ja motorisia taitoja.

Ominaisuudet:

 • Matta, puinen keinutuoli
 • Vakaa rakenne.
 • interaktiiviset korvat
 • Pehmomateriaali
 • miellyttävä ääni
 • Kulhon pohja on irrotettava.
 • Vaaditut paristot Hiekka ei sisälly hintaan. 
 • akkukotelo asetetaan hevosen vatsaan.
 • tarvittavat todistukset ja CE-vaatimustenmukaisuusvakuutukset ovat saatavilla.
 • Suurin sallittu paino: 25 kg
 • Suositeltu ikä 18 kuukaudesta alkaen.

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Putoamisvaara. Älä anna alle 36 kuukauden ikäisten lasten istua tai leikkiä ilman valvontaa.

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää siihen sovellettavien Euroopan komission direktiivien vaatimukset.

Yleiset tuotetiedot: Keinuhevonen Baby Mix 46441

Tuotekoodi: 6927297
Kategoria: Vauvan lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,8 x 0,6 x 0,3 m, 3 kg
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: 1,5 V AA
Tuotemerkki: Baby Mix
Ikäsuositus alkaen: 18 kuukautta
Tyyppi: Keinuvat lelut
Näytä: Baby Mix, keinuvat lelut vauvan lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Baby Mix tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Keinuhevonen Baby Mix 46441
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu