Cloud B

Tranquil Turtle Aqua Ocean, Cloud B 008236, yövalo valoprojektiolla ja melodioilla, kilpikonna, violetti

Lisätiedot:
Tyyppi: Mobile
Tuotekoodi: 4079046
4629

1 kpl jäljellä

Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
TOIMITUS HUOMENNA

Tilaa tänään klo 14:00 mennessä


ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) HUOMENNA, 30. maaliskuuta (000 )
Toimitus Postin pakettiautomaattiin perjantai, 31. maaliskuuta (599 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen perjantai, 31. maaliskuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen perjantai, 31. maaliskuuta (599 )
Toimitus kotiinkuljetuksella perjantai, 31. maaliskuuta (1299 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Tranquil Turtle Aqua Ocean, Cloud B 008236, yövalo valoprojektiolla ja melodioilla, kilpikonna, violetti

Anna valtameren aaltojen viedä lapsesi unimaailmaan... Ensimmäinen tuote, joka yhdistää videon ja äänen. Peaceful Turtle muuttaa lapsesi huoneen rauhan keitaaksi. Projektori luo vaikutelman rauhallisesta vedenalaisesta maailmasta meren aaltojen äärellä, ja äänitehosteet tarjoavat kaksi rauhoittavaa vaihtoehtoa: lempeän melodian tai aaltojen äänen. Vuoden vauvalelu -palkinnon ja National Parenting Centre -palkinnon voittaja Tranquil Turtle on loistava ratkaisu lapsille, jotka pelkäävät pimeää.

Ominaisuudet:

  • Maaginen rauhoittava valo ja rauhoittavat äänet auttavat sinua nukahtamaan.
  • Vaikuttaa rauhoittavasti näkö- ja kuuloelimiin.
  • Valaisin luo taianomaisen vedenalaisen valoefektin aaltojen lempeän liikkeen ansiosta.
  • Tarjoaa rauhoittavia ääniä (yksi melodia ja meriääni) 6 säädettävällä äänenvoimakkuusasetuksella.
  • Kilpikonnan kuori kimmeltää rentouttavassa akvamariinin värissä, jota voi säätää.
  • Automaattinen sammutus 23 minuutin kuluttua.
  • 3 x AA-paristoa.
  • Voit olla vauvasi kanssa ensimmäisistä elinpäivistä lähtien.

 

Huimaavasta ulkonäöstään huolimatta kilpikonnakauluksella on itse asiassa kaksinkertainen tehtävä, sillä se auttaa vauvaa nukahtamaan. Toistaa yhden kahdesta rauhoittavasta äänestä (jotka todennäköisesti saavat aikaan unen). Ja kuten monet vanhemmat luultavasti tietävät, mielikuvitus voi pelotella pieniä. Tranquil Turtle luo vedenalaisen maailman, joka valaisee tien mukavampaan ja levollisempaan uneen.

Helppokäyttöinen!

Pehmeä ja kestävä muovirunko. Kilpikonnat kannattaa sijoittaa lattialle huoneen keskelle valot sammutettuina, jotta kattoon ja seiniin saadaan aikaan täysin rauhoittava valtameri-ilmiö. Paina vain kilpikonnan kilvessä olevaa painiketta kytkeäksesi valonheittimen päälle ja nauti sen hehkusta 23 minuutin ajan - se riittää tuudittamaan useimmat lapset unimaailmaan. Tämän ajan kuluttua valo kytkeytyy automaattisesti pois päältä, mikä pidentää pariston käyttöikää ja antaa lapsesi nukahtaa syvimpään uneen, kuten lastenlääkärit suosittelevat. Projisointi aktivoituu tarvittaessa painamalla painiketta uudelleen.

Loistava lahja lapsille, jotka pelkäävät pimeää, mutta myös aikuisille, joiden on vaikea nukkua. Ehkä parasta tässä epätavallisessa lampussa on se, että siitä tulee pehmeä ystävä, joka seuraa lastasi vuosien ajan nukkumaanmenoaikaan asti!

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää siihen sovellettavien Euroopan komission direktiivien vaatimukset.

CE-merkintä

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää siihen sovellettavien Euroopan komission direktiivien vaatimukset.

Yleiset tuotetiedot: Tranquil Turtle Aqua Ocean, Cloud B 008236, yövalo valoprojektiolla ja melodioilla, kilpikonna, violetti

Tuotekoodi: 4079046
Kategoria: Vauvan lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,27 x 0,19 x 0,1 m, 1 kg
Tyyppi: Mobile
Näytä: Cloud B, mobile vauvan lelut
Tavaramerkki: Cloud B
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: AA
Alkuperämaa: JAV
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Cloud B tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Tranquil Turtle Aqua Ocean, Cloud B 008236, yövalo valoprojektiolla ja melodioilla, kilpikonna, violetti
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu