Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!
Kruzzel

Potkulauta ABEC-9 laakerilla, musta

Lisätiedot:
Tyyppi: Potkulauta
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tuotekoodi: 4079931
3674

Alkup.

4399
-16%
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
TOIMITUS YLIHUOMENNA

ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) keskiviikko, 22. maaliskuuta (000 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen torstai, 23. maaliskuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen torstai, 23. maaliskuuta (599 )
Toimitus kotiinkuljetuksella torstai, 23. maaliskuuta (1299 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Potkulauta ABEC-9 laakerilla, musta

Potkulauta on valmistettu vahvimmista ja laadukkaimmista materiaaleista (alumiini-teräsrakenne), tehden potkulaudasta kestävän. Potkulaudassa on suuri luistamaton alusta ja jarru takapyörässä. Potkulaudassa on hiiliteräksinen ohjauspyörä, joka on vahvistettu nelisuuntaisella kiinnikkeellä. Liukumista estävät kahvat. Potkulaudan pienet kumipyörät tasaisella pinnalla antavat erinomaisen pidon. Korkealaatuiset ABEC-9 laakerit takaavat maksimaalisen nopeuden ja vähentävät vaurioita. Ne ovat iskunkestäviä ja tarjoavat mukavuutta ja turvallisuutta temppujen ja äärimmäisten liikkeiden aikana.

Varoitus!

Turvavarusteiden käyttö on pakollista. Ei saa käyttää liikenteessä. Käytä varoen putoamisten tai törmäysten välttämiseksi, jotka voivat aiheuttaa vammoja sekä käyttäjälle että sivullisille.
Turvallisuus: https://kaup24.ee/fi/urheilu-lomailu-matkailu/polkupyörät-rullaluistimet-rullalaudat/suojat
Kypärät: https://kaup24.ee/fi/urheilu-lomailu-matkailu/polkupyörät-rullaluistimet-rullalaudat/kypärät

Varoitus!

Lelu ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille. Varo pieniä osia, jotka voivat irrota tai joita lapsi voi laittaa suuhunsa, sillä lapsi voi tukehtua niihin! Kaikki pakkausmateriaalit ja komponentit eivät ole osa lelua, ja aikuisen on poistettava ne ennen lelun antamista lapselle. Käytä vain aikuisen valvonnassa.

PU

Potkulaudan kuvauksessa keskitytään pyörien kokoon ja materiaaliin. Kun olet valitsemassa potkulautaa lapsellesi, muista kiinnittää huomiota sen pyöriin, jotta voisit valita potkulaudan, joka sopii parhaiten lapsesi tarpeisiin, ottaen huomioon minkänlaisissa olosuhteissa potkulaudalla yleensä ajetaan. Jos asut kaupungissa ja lapsesi todennäköisemmin ajaa tasaisella alustalla, kannattaa valita malli, jossa on pienemmät pyörät, jotka eivät ole PU:ta (polyuretaania). Jos lapsesi aikoo käyttää potkulautaa nurmikolla, hiekalla, kaupungin jalkakäytävillä tai muilla epätasaisilla pinnoilla, isommat PU-pyörät (polyuretaani) ovat sopivimmat. Mitä suuremmat pyörät, sitä helpompi on potkulaudalla ylittää kuoppia ja muita tien kolhuja. Jos kiviset tiet ovat yleisempiä, on suositeltavaa valita isojen polyuretaanirenkaiden lisäksi myös iskunvaimentimilla varustettu potkulauta. Polyuretaanipyörien ominaisuuksista huolimatta ne ovat silti pehmeämpiä ajaa sileillä teillä kuin muovipyörillä varustettu potkulauta.
Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Potkulauta ABEC-9 laakerilla, musta

Tuotekoodi: 4079931
Kategoria: Potkulaudat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,65 x 0,25 x 0,25 m, 3 kg
Tyyppi: Potkulauta
Näytä: Kruzzel, potkulauta potkulaudat
Käyttäjän max. paino: Ei ole määritelty kg
Tarkoitettu: Lapsille
Tavaramerkki: Kruzzel
Pyörät: PU
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Kruzzel tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Potkulauta ABEC-9 laakerilla, musta
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu