Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!

Tasapainopyörä Kinderkraft Goswift, pinkki

Tuotekoodi: 2987348
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 072
Rekisteröidy
7226
Alkup.
8999
-19%
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Tasapainopyörä Kinderkraft Goswift, pinkki

Se on erittäin kevyt tasapainopyörä, jossa on magnesiumseosrunko. Turvallinen rakenne, dynaaminen muotoilu ja kestävät puhallettavat urheilulaakeripyörät satulan korkeuden säädöllä. 
GOSWIFT:in ohjaustangon kulma on rajoitettu, mikä vähentää epätasapainon riskiä kaarteissa. Pyörä on huolellisesti suunniteltu - ei ulkonevia elementtejä. Matalasta rakenteesta johtuen kolmevuotiaatkin tuntevat olonsa itsevarmemmaksi ajaessaan uutta pyörää. Lapsi pitää siitä myös kauniin ulkonäön, pehmeän ja mukavan satulan sekä ohjaustangon kumipehmusteiden ansiosta, jotka vahvistavat pienten käsien pitoa. Goswift on pienen löytäjäsi suosikkileikkikaveri, ja yhdessä voit valmistautua oppimaan ajamaan oikealla pyörällä!


Turvallisuus:

Vahvoissa pyörissä ei ole pinnoja.
Ohjaustangon rajoitin ei salli ohjaustangon kääntämistä liikaa ajon aikana. Äkillisen epätasapainon riski kaarteissa on minimoitu.
Pyöristetyt reunat ja koko pyörän huolellinen trimmaus vähentävät loukkaantumisriskiä. GOSWIFT :illä ei ole ulkonevia osia.
Polkimeton muotoilu ja matala runko mahdollistavat kolmen vuoden ikäisten lasten nousemisen ja poiston helposti, mikä vähentää putoamisriskiä.
Ohjaustanko on päällystetty liukumattomalla materiaalilla - ne tarjoavat tukevan otteen pienille käsille.

Toiminnallisuus:

Suuret, kumiset ja ilmatäytteiset pyörät sopivat ihanteellisesti ajoon erilaisissa olosuhteissa. GOSWIFT on ihanteellinen sekä asfaltti- että sorateille.
Säädettävän satulan korkeuden ansiosta voit helposti säätää pyörää kasvavalle lapselle. GOSWIFT huolehtii lapsestasi ja valmistaa hänet oikeaan pyöräretkeen.
Jokainen pieni pyöräilijä nauttii kovasta kellosta!
Helppo asentaa: kiristä vain pyörät ja kiinnitä ohjaustanko (ohjaustangon asennuksessa ei tarvita työkaluja, kiinnikkeitä tai pultteja) ja olet valmis!

Tekniset tiedot:

 • Pituus: 86 cm
 • Rungon pituus 58,5
 • Korkeus: 55 cm,
 • Leveys: 33 cm
 • Kaiteen korkeus maanpinnasta: 54,5 cm
 • Renkaan halkaisija: 12 tuumaa / 30 cm
 • Istuinkorkeus maasta: 33 cm
 • Istuimen korkeuden säätöalue: 34 - 42 cm.
 • Maasta istuimeen: 34.5
 • Polkupyörän paino: 3,8 kg;
 • Sopii 3 - 6 -vuotiaille lapsille.
 • Tuotteen mitat: 86 x 55 cm.
 • Paino: 4,90 kg;
 • Pakkauksen mitat: 62.5 x 17.5 x 32.5 cm

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Turvavarusteiden käyttö on pakollista. Ei saa käyttää liikenteessä. Käytä varoen putoamisten tai törmäysten välttämiseksi, jotka voivat aiheuttaa vammoja sekä käyttäjälle että sivullisille.
Turvallisuus: https://kaup24.ee/fi/urheilu-lomailu-matkailu/polkupyörät-rullaluistimet-rullalaudat/suojat
Kypärät: https://kaup24.ee/fi/urheilu-lomailu-matkailu/polkupyörät-rullaluistimet-rullalaudat/kypärät

Kinderkraft

Kinderkraft on brändi, joka pyrkii vastaamaan kaikkien vanhempien tarpeisiin, olivatpa he korkealla uralla ja aina vähällä aikavälillä tai erittäin aktiivisia vanhempia, jotka eivät halua luopua nykyisestä elämäntyylistään lapsen syntyessä. Kinderkraftin tuotteet ovat liikkuvia, älykkäitä ja erittäin yksinkertaisia. Kinderkraft uskoo, että heidän menestyksensä piilee ihmisten palvelemisessa ja yhdistämisessä parempaa tarkoitusta varten. Tuotteita tarjoaessaan Kinderkraft keskittyy ainutlaatuisuuteen, turvallisuuteen, laatuun ja erinomaiseen muotoiluun. Kaikki Kinderkraft-tuotteet myydään kohtuuhintaan, koska, kuten he väittävät: "Haluamme, että kaikilla maailmassa on mahdollisuus hyötyä tuotteistamme."

Turvallisuus on tärkein kriteeri, johon kaikki Kinderkraft-tuotteet perustuvat. Kehittäjät keskittyvät korkealaatuisimpiin materiaaleihin ja yksityiskohtiin. Kinderkraft hankkii materiaalinsa ja kankaansa vain laitoksilta, jotka on sertifioitu eurooppalaisten standardien mukaisiksi. Kinderkraft rohkaisee sinua luottamaan heihin, kun kasvatat lastasi – loppujen lopuksi heidän luomansa tuotteet tarjoavat innovaatioita turvallisuuden ja laadun lisäksi, joten voit olla varma, että käytät markkinoiden älykkäintä ja uusinta teknologiaa.

Tasapainopyörä Kinderkraft Goswift, pinkki Kinderkraft

Varoitus!

Lelu ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille. Varo pieniä osia, jotka voivat irrota tai joita lapsi voi laittaa suuhunsa, sillä lapsi voi tukehtua niihin! Kaikki pakkausmateriaalit ja komponentit eivät ole osa lelua, ja aikuisen on poistettava ne ennen lelun antamista lapselle. Käytä vain aikuisen valvonnassa.


Tässä lelussa ei ole jarrulaitteita.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Tasapainopyörä Kinderkraft Goswift, pinkki

Tuotekoodi: 2987348
Kategoria: Potkupyörät
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,63 x 0,18 x 0,33 m, 5 kg
Suositeltava ikä alkaen: 3 v.
Tavaramerkki: Kinderkraft
Väri: Vaaleanpunainen
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Kinderkraft tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Tasapainopyörä Kinderkraft Goswift, pinkki kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia