Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!
CebaBaby

CebaBaby nuudelityyny DUO, melange, harmaa W-705-000-261

Lisätiedot:
Pituus: 300 cm
Tuotekoodi: 3471177

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: CebaBaby nuudelityyny DUO, melange, harmaa W-705-000-261

Cebuszka® Duo on rentouttava tyyny, joka sopii kaikille naisille raskauden viimeisinä kuukausina, synnytyksen tai imetyksen aikana.

Cebuszka® Duo on patjoistamme suurin, ja se on suunniteltu täyttämään vaativimpienkin naisten odotukset.

Ceba Baby -tyyny tarjoaa vakaata tukea koko keholle unen ja levon aikana, vähentää selkärangan rasitusta ja rentouttaa kehoa.

Cebuszka® Duossa on kaksi kammiota, joissa on eri täyteaineita. Ensimmäinen pääkammio on täytetty pehmeillä silikonipalloilla. Toinen, pidempi osa on täytetty kuntoutuspatjoissa käytettävillä polystyreenirakeilla.

Rakeet mukautuvat täydellisesti vartalosi muotoon eivätkä vääntyile, joten voit löytää vartalollesi ihanteellisimman asennon.

Tyynynpäällinen trikoota (100 % puuvillaa).

Digitaalinen, monivärinen painatus on erittäin kestävä, ja erittäin pehmeä materiaali tekee tästä tuotteesta erittäin miellyttävän käyttää.

Tutustu suosikkimalliisi jo tänään!

Mitat: 300x30 cm.  

Istu alas, rentoudu ja sukella Ceba Baby -brändin lasten maailmaan! Ceba Baby on Puolaan perustettu yritys, jolla on erittäin pitkä ja mielenkiintoinen historia. Olipa kerran kaksi ystävää, koulutettuja insinöörejä, joilla oli monia ideoita ja he päättivät tehdä jotain suurta vanhempiensa vuoksi helpottaakseen heidän jokapäiväistä elämäänsä. Siitä alkoi matka kohti asetettuja tavoitteita - Ceba Baby -brändi syntyi.

30 vuotta markkinoilla ollut Ceba Baby tekee parhaansa ollakseen pettämättä kuluttajia ja tehdäkseen heihin vaikutuksen innovatiivisimmilla ja älykkäimmillä ratkaisuilla. Lastentuoteteollisuudelle on nimittäin erityisen tärkeää pysyä mukana innovaatioiden ja muodin muutoksessa.

Asiakastyytyväisyys ja lasten hymyt ilahduttavat yrityksen työntekijöitä. Nykyään Ceba Baby on Euroopan markkinajohtaja hoitomatoissa ja imetystyynyissä. Tuotevalikoima ei rajoitu näihin tuotteisiin. Ceba Baby tarjoaa myös peittoja, päiväpeittoja, vauvan vuodevaatteita ja muita vauvatarvikkeita. Osta jokin Ceba Baby -tuotteista ja nauti vanhemmuudesta. Unohda stressi ja nauti tuotteista, joista tulee välttämättömiä kumppaneita jokapäiväisessä elämässäsi.

CebaBaby nuudelityyny DUO, melange, harmaa W-705-000-261

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: CebaBaby nuudelityyny DUO, melange, harmaa W-705-000-261

Tuotekoodi: 3471177
Kategoria: Imetystyynyt
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,49 x 0,35 x 0,71 m, 1,68 kg
Pituus: 300 cm
Tavaramerkki: CebaBaby
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki CebaBaby tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

CebaBaby nuudelityyny DUO, melange, harmaa W-705-000-261
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu